Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zhyper Mu Bug

Kiebap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kiedys na zhyper MU bylo cos takiego ze jak sie glosowalo na te strone to dostawalo sie exp , wiec postanowilem skorzystac z tego. Lecz gdy zaglosowalem a nastepnie zalogowalem sie mialem wciaz swoj lvl tj.364 i exp (0/0). Od tamtej pory nie moge expic.Bylo to dosyc dawno a chcialbym wrocic do mu. Jezeli ktos wie jak mi pomoc prosze o odp. Dodam ze pisalem reporta.

Z gory dziekuje

Opublikowano

Czekaj na odpowiedź powinni pomóc, jeśli jednak nie to rób nowe konto i jazda xD

btw dużo rr miałeś ubite?

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Opublikowano

Eeee tam :D ja na kilku mam full staty i dalej bym robił jakby mi się chciało :D Rób od nowa, nadropisz itemów, souli itp. Teraz jest dużo lepszy start niż za moich czasów xD

"People live their lives bound by what they accept as correct and true. That's how they define "reality". But what does it mean to be "correct" or "true"? Merely vague concepts ... their "reality" may all be a mirage. Can we consider them to simply be living in their own world, shaped by their beliefs?"

lolzor.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...