Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam fajnego Privata z upgrade do +15 ale by na tym +15 fajnie wyglądało, jakieś ciekawe Wingi(każde dla każdego), Exp 1000x, łatwa kasa dużo Cionsów za vota, FULL A7 (najlepiej z alokenem), Spory drop (albo jakiś Pserver Polaków i by tez ktoś w niego grał)

''... i - to jedyne co widzę'' pomogłem? daj minusa!

Opublikowano

Nie ma serva z ulepszeniami do +15, jest max +12. Wingi - każde dla każdego, to ma większość servów np. Fussion Dekaron, ZanDekaron, Nemesis Dekaron. Exp x1000 to ciężko znaleźć, niestety tutaj jestem bez silny. Kasa dobra jest na ZanDekaron (w Space po 13 kk z latających "duchów"), z tych bardziej znanych to tylko na tym taka kasa (chyba że chcesz grać w 2 osoby na serwerze). Jeżeli musi być te Vote no to Nemesis Dekaron, jeżeli nie no to ZanDekaron (nieskończoność coinsów) lub Fussion Dekaron (GM co bodajże 2 tyg. daje 1000 coinsów). A7 - z tego co wiem to tylko Eternia i Elite, ale nie dam głowy uciąć. Drop dobry jest na kazdym servie, ale jak na razie dla mnie najlepszy jest na ZanDekaron i NemesisDekaron. Wybierzesz sam, ale najwięcej cech ma Zan i Nemesis, z tych co podałem.

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith