Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł?

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozkminialiśmy tak sobie na gadu z Szymkiem i doszliśmy do wniosku, że chcielibyśmy coś stworzyć. Mianowicie stronę www lub jakiś mega-hiper-ultra-jebutronozord-poradnik.

Tu stanęliśmy, bo zabrakło nam pomysłów (bardziej chodzi o to, że większość naszych świetnych idei była już zrealizowana). Czego wam brakuje? O czym chcielibyście zobaczyć stronę www/poradnik? Liczę na waszą kreatywność, bo w czasach gdy trudno o dobry pomysł, dobry temat to podstawa.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Zróbcie coś o kanter strajku - najlepiej forum.

btw. Nie róbcie nic o metinie, w chuj jest od tego stron + poradników - co prawda, gram, ale żadko.

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Zróbcie poradnik jak być pr0 el0 el0 w kantera.

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Admin Cienia
Opublikowano

Poszedł randomie stąd, myślisz że jak wszystkim użytkownikom ubliżasz i mieszasz ich z gównem za przeproszeniem to ktoś ci pomoże ? Die.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Forum odpada, głównie chodzi nam o jakiś wyjebany poradnik ale brak jakiegokolwiek pomysłu. ;<

No to zróbcie taki poradnik o wszystkim np. takie podstawy : Najlepsze ustawienia, zwiększnie fps, jak grać z jakąś bronią, jak skonfigurować steam itp. ;>

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Poszedł randomie stąd, myślisz że jak wszystkim użytkownikom ubliżasz i mieszasz ich z gównem za przeproszeniem to ktoś ci pomoże ? Die.

Matek ma chwilowego bana, ale kazał przekazać, iż nie potrzebuje on pomocy tylko pomysł.

Opublikowano

Matek ma chwilowego bana, ale kazał przekazać, iż nie potrzebuje on pomocy tylko pomysł.

on chyba do mnie sie sra ale pewien nie jestem : o

1285279961299.gif
Opublikowano

on chyba do mnie sie sra ale pewien nie jestem : o

Jego posty są na tak wysokim poziomie, że nikt ich nie rozumie. Srsly.

Mateq here. Czekam na kogoś kompetentnego kto mi da ub.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dla mnie to zbędne, bo co nie wpiszesz w google to i tak znajdzie. Poradników jest mnóstwo.

D&G

schowaj kompleksy. :>

g0Tef.jpg

Opublikowano

No, spierdalaj.

btw. najlepiej coś związanego z kanter strajkiem, bo metin dla nas ciemną stroną mocy ale też się podejmiemy. ; >

Ale to trzeba się znać. A Ty się nie znasz!

Opublikowano

Wieje partactwem i inteligencją poniżej slamsów na uralu w waszych wypowiedziach.

Długo myślałeś nad tym jakże zajebistym tekstem?

To nie jest żadne lizanie dupy mi, tylko krytykowanie ciebie i robią to sami z siebie.

asfgasg.png

"Jesteśmy zwiastunem maszerującego ruchu oporu. Mamy dość dezinformacji, mamy dość korupcji. Mamy dość wojen prowadzonych z bezpiecznej odległości i tajemnic. Wolność to zaciskająca się pętla dla tego status quo."

4chan

Admin Cienia
Opublikowano

Widzę ktoś musi się leczyć a tą osobą nie jestem ja. Szkoda że w prawie niema w ustawy o wybijaniu takich kaczek. A teraz nie marudź bo moja wypowiedź dosłownie jest zajebista w porównaniu z twoją, powiedź jaki jest twój problem albo zgłoś się do psychologa, jak nie to idź spać albo schowaj głowę pod kołdrę. Nie wiem czy zauważyłeś ale nie jest to temat do krytyki, z resztą nie ma o mnie czego krytykować. Die, die, die!

Pomódl się do swojego buka mapeq a może za tydzień się wskrzesi.

Opublikowano

SPIERDALAĆ NA PW.

Ja to bym chciał klan mpc ,w którym mógłbym popatrzeć jak mnie zabijacie, a poradnik , jak wymiatać - ustawienie configa, ćwiczenia i inne pierdoły .

Za wysoka.

Opublikowano

Widzę ktoś musi się leczyć a tą osobą nie jestem ja. Szkoda że w prawie niema w ustawy o wybijaniu takich kaczek. A teraz nie marudź bo moja wypowiedź dosłownie jest zajebista w porównaniu z twoją cieszę się twoim szczęściem, powiedź jaki jest twój problem albo zgłoś się do psychologa nie stać mnie, jak nie to idź spać albo schowaj głowę pod kołdrę. czekam na dobranockę Nie wiem czy zauważyłeś ale nie jest to temat do krytyki no patrz, przecież to ja zacząłem!, z resztą nie ma o mnie czego krytykować BUAHAAHAH. Die, die, die!

Randomy odejdą w niepamięć, ale ja i moi ludzie pozostaniemy na zawsze.

btw. Źle literki masz włożone bo zamiast T w moim nicku piszesz P. Widzisz? Nawet w komputerowym cię zrobili w chuja.

asfgasg.png

"Jesteśmy zwiastunem maszerującego ruchu oporu. Mamy dość dezinformacji, mamy dość korupcji. Mamy dość wojen prowadzonych z bezpiecznej odległości i tajemnic. Wolność to zaciskająca się pętla dla tego status quo."

4chan

Opublikowano

Hehe czyli psycholog. Good day to spam. ;]

Tiaa, odpowiedź na poziomie "buahaha" ^^ P&P

So, do you want something else from me or have you just started a flamewar and that's everything? Go find another way, cuz this way is mine and you can only suck our dicks. If you have something to say, say it by pm or talk to me on gg: 7387922.

@down

Fuck off, you random nub.

asfgasg.png

4chan

Opublikowano

Pomysł: Zróbcie dobry, na prawdę dobry poradnik o kasie w csie. Ile się dostaje za wygraną rundę i tak dalej. Wszystko uwzględnijcie. Taki polski poradnik jeszcze nie powstał, także macie szerokie pole do popisu.

Gość Mounthains
Opublikowano

So, do you want something else from me or have you just started a flamewar and that's everything? Go find another way, cuz this way is mine and you can only suck our dicks. If you have something to say, say it by pm or talk to me on gg: 7387922.

@down

Fuck off, you random nub.

Jeszcze troszkę i nie "Twoje" konto poleci.

Pilarix tak nisko upadł, że gada na matkę? Zaczynam mieć Was dość

Opublikowano

Jeszcze troszkę i nie "Twoje" konto poleci.

Pilarix tak nisko upadł, że gada na matkę? Zaczynam mieć Was dość

Mounthains zna angielski czy de gie mu tłumaczył co napisałem? Answer as fast as possible, plx.

My ciebie też, popatrz jaki zbieg okoliczności.

asfgasg.png

4chan

Gość Mounthains
Opublikowano

Mounthains zna angielski czy de gie mu tłumaczył co napisałem? Answer as fast as possible, plx.

My ciebie też, popatrz jaki zbieg okoliczności.

Nie odpowiem. Ja uczynię.

Opublikowano

Czyń zatem Boże swą powinność.

asfgasg.png

4chan

Admin Cienia
Opublikowano

jak ty robisz dobrze ojcu to nikt się nie przypierdala, ale jak mustafar i matek sie starają pomóc na forum to juz masz problemy, po rosyjsku rozumiem, ze matka nauczyła stojąc na ulicy?

Nie wynoś swoich prywatnych spraw na forum. Mateq pomóc? He, jego pomoc to ubliżenie jak największej ilości osób a nie coś dla forum, przestań chłopie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...