Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dinary

nike2008pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie jest to bradzo nie pewna aukcja... Mozesz łatwo stracic kase...

Przeczytaj dokładnie on tam pisze ze to nie hack i jest niby bezpieczny bo tego poradnika uzywa, ale napisal wzmianke ze nie ponosi odpowiedzialnosci za bany...

Troche podejrzane...

Nie jestem specjalista w tych sprawach, ale według mnie to jest pic ja jeszcze ani razu nie slyszalem o takim czyms... ;/

adamus92.png
Opublikowano

Napisal tez, ze NIE DAJE PROGRAMU TYLKO KONFIGURACJE

Pewnie taki ten poradnik:

Wlacz cheat engine

wpisz 72218 i 2391431

nacisnij ok

start WarRock

i z 72218 dinarow zrobi ci sie 2391431 !!! (malutenkim druczkiem "to jest tylko wizualne"...)

sygnakopia.png

Tak i Nie na drodze xD (animacja) zobacz ;]

Bębnyyy!!! (animacja) zobacz ;]

Opublikowano

nie kupuj tych dinarow albo zobacz jak juz inny powiedzial zobacz na komentarze ale jak cos to nie ma poradnika na dinnary pewnie powie ci kup se konto premium i kup 25 % dinnarow i tak bedzie zobaczysz

NIE HAKOWAC NA POLSKIM

LEPIEJ SZWABÓW POWKURZAĆ

31471.png

31873.gif

31188.png

30710.jpg

Opublikowano

Informacja dla was: Cheat Engine i inne UCE itd. nie działają są wykrywalne, a te dinary są tylko wirtualnie jak masz 40k dinarów zamiast 4000dinarów to jak kupicie mp5 to tracie nie z 40k tylko z tych 4000 to jest wizualnie !

To już nie działa od dawna ;] tak jak wirtualny lvl ;]

Tylko jeszcze się dziwię, że on jest na tym allegro, przecież na allegro.pl haki są nie akceptowane. karalne może.

Widać paru chętnych, zarobi sobie, ale jak się dowiedzą o nim to go zaje*** w mieście.

Takie sposobu nie ma "już" i nie będzie...

BUG na lvl znam, ale i tak nie ma po co wyjdziesz z serwera i puf nic, broni nie kupisz.

"Alea iacta est!"

Opublikowano
Informacja dla was: Cheat Engine i inne UCE itd. nie działają są wykrywalne, a te dinary są tylko wirtualnie jak masz 40k dinarów zamiast 4000dinarów to jak kupicie mp5 to tracie nie z 40k tylko z tych 4000 to jest wizualnie !

Tylko jeszcze się dziwię, że on jest na tym allegro, przecież na allegro.pl haki są nie akceptowane. karalne może.

moze dla tego napisal, ze to nie hack?

sygnakopia.png

Tak i Nie na drodze xD (animacja) zobacz ;]

Bębnyyy!!! (animacja) zobacz ;]

Opublikowano
Informacja dla was: Cheat Engine i inne UCE itd. nie działają są wykrywalne

Jak sama nazwa wskazuje Undetected Cheat Engine, a wiec na pewno wykrywalny =f. Pozdro dla ciebie h4xie.

Opublikowano

Może sprzedaje ustawienia do programu który będzie wykonywał określone funkcje, tak jak jeden z botów do CA (chyba już nie działający).

To co robi bot do CA:

This bot pretty much enters a game room and stay in there until the game finishes. Some people may ask, if you do not move or shoot for a while it will quit you from the game... Well, this one auto-walks in a circle once every 3-4minutes. There is also an advertising option inside.
Może to coś takiego.

Informacja dla was: Cheat Engine i inne UCE [uCE jest wykrywalne? Zuo!] itd. nie działają są wykrywalne, a te dinary są tylko wirtualnie [4k dinarów też jest wirtualne ;o] jak masz 40k dinarów zamiast 4000dinarów to jak kupicie mp5 to tracie nie z 40k tylko z tych 4000 to jest wizualnie ! [Orly?]

Tylko jeszcze się dziwię, że on jest na tym allegro, przecież na allegro.pl haki są nie akceptowane. karalne może.[napisał, że nie sprzedaje hack'a <programu>, lecz ustawienia...]

Widać paru chętnych, zarobi sobie, ale jak się dowiedzą o nim to go zaje*** w mieście.[nie wiem o co Ci tu chodziło, ale może ten sposób działa?]

Takie sposobu nie ma "już" i nie będzie... [skąd wiesz?]

BUG na lvl znam, ale i tak nie ma po co wyjdziesz z serwera i puf nic, broni nie kupisz. [Orly?]

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano
Może sprzedaje ustawienia do programu który będzie wykonywał określone funkcje, tak jak jeden z botów do CA (chyba już nie działający).

To co robi bot do CA:

Może to coś takiego.

Jak by to bylo to, to na pewno wcisnal by to ludziom za niebotyczne pieniadze.

Opublikowano

On juz wczesniej pisal ze 15.01 wystawi swoje "rady" na allegro i jesli kupi je 100 osob to napisze na czym to polega. On se zwyczjnie reklame zrobil. 100 osob kupi i kase straci.

Qzniar.gif

qzniar.png

Opublikowano

Teraz to cie może znaleść i zaje*** za jego poradnik (narobiłeś sobie)

No, a ja się uśmiałem z tego, że narobi.

Mój poziom inteligencji jest wystarczająco odpowiedni do mojego gustu.

"Alea iacta est!"

Opublikowano
Teraz to cie może znaleść i zaje*** za jego poradnik (narobiłeś sobie)

Narobic, to moze sobie w gacie, tak go wystraszyles =0

Podsune ci pewna mysl, ale czy zrozumiesz, to juz zalezy od twojego ilorazu inteligencji, nie ode mnie:

Torrentz.

Mój poziom inteligencji jest wystarczająco odpowiedni do mojego gustu.

O gustach sie nie rozmawia, wiec nie skomentuje tego :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...