Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cierpliwości zakończy się i wtedy będziesz mógł nacisnąć przycisk Connect wejdziesz do gry a jak będziesz próbował włączyć 2 raz 4 story to już będzie wszystko ok

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

alkohol84 na przyszłość proszę określać bliżej cel tematu w jego nazwie, pisanie '4Story' nic tu nie wyjaśnia.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

ale to mi się zawiesiło i za każdym razem jak włączam jest w tym samym miejscu . Jest włączone odkąd napisałem ten temat i ani milimetra się nie przesunęło dalej

Opublikowano

ale to mi się zawiesiło i za każdym razem jak włączam jest w tym samym miejscu . Jest włączone odkąd napisałem ten temat i ani milimetra się nie przesunęło dalej

Opublikowano

:| To ja nie wiem mi gdy doszło do końca to po chwili mogłem włączyć normalnie grę.Nie spotkałem się jeszcze z takim problemem.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Szybkość ściągania patcha zależy od neta, im szybszy tym patch szybciej będzie.

Jeżeli nadal ci się nie patchuje, sprawdź czy coś ci nie blokuje (firewall, zapora systemowa).

Jeżeli nadal nie możesz pobrać patcha - od nowa gre pobierz, zainstaluj i graj.

Nic.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...