Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam następujący błąd :

" Runtime Error!

Program D:\......\SRO_Client. exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusaly way."

Próbowałem wszelkich znanych mi sposobów i nic.

Błąd pojawia się po wpisaniu pasów w momencie kliknięcia ENTER.

Wszystko robię zgodnie z instrukcjami.

Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

przestan bocic :D <joke> ale moze zrob reinstal silka jeszcze raz i sciagnij bota na nowo a starego usun

Opublikowano

mamdokladnie tak samo jak autor tematu. czekam nadal na odpowiedz bo nic nie dziala. dodam ze robilem nawet formata (i tak byl syf na kompie)

na inne konta bez problemu moge sie zalogowac. lecz inni na moje tez nie

@Edit

--Update--

Drodzy użytkownicy z powodu błędu systemu banującego na naszym serwerze pojawił się problem z logowaniem

dużo osób podczas kliknięcia przycisku " Zaloguj " zostaje wyrzucona do pulpitu. Przepraszamy za utrudnienia, błąd jest w trakcie usunięcia.

Opublikowano

mamdokladnie tak samo jak autor tematu. czekam nadal na odpowiedz bo nic nie dziala. dodam ze robilem nawet formata (i tak byl syf na kompie)

na inne konta bez problemu moge sie zalogowac. lecz inni na moje tez nie

@Edit

--Update--

Drodzy użytkownicy z powodu błędu systemu banującego na naszym serwerze pojawił się problem z logowaniem

dużo osób podczas kliknięcia przycisku " Zaloguj " zostaje wyrzucona do pulpitu. Przepraszamy za utrudnienia, błąd jest w trakcie usunięcia.

Podaj źródło tego tekstu :)

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

Nadal nikt nic nie wymyślił w związku z tym błędem. Wątpię że ma to związek z ich kłopotami gdyż zaczęło się to dziać kiedy zmieniłem bota 0.8 na 1.3

Opublikowano

Nadal nikt nic nie wymyślił w związku z tym błędem. Wątpię że ma to związek z ich kłopotami gdyż zaczęło się to dziać kiedy zmieniłem bota 0.8 na 1.3

i nikt nic nie wymysli. pozostaje czekac. niech zgadne NIKT nie moge wbic na Twoje konto a Ty mozesz wbic na inne ?

Konto jest zbugowane. zbanowane bo system do banowania mistrzom nawalil i teraz musza odkrecic.

Opublikowano

"Bugged" Account

Dear users,

some of you may have a bugged account which doesnt allow you to login to the servers.

If your client crashes right after you click Login button, your account is banned.

This is caused by an error in our ban system. We stopped the bannings and will continue right after the bug is fixed.

No niestety..... Ten "dziwny" błąd = BAN... Już drugi w moim przypadku :/