Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Counter Strike

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No nie wiem czy mam się czym pochwalić ale gram ogólnie w csa ogoło 2lat. Z pół roku bez steamu, a potem i cały czas teraz na steam. Powiem wam że jeżeli się wachacie nie wahajcie się i kupcie bo na steam jest na prawdę dużo lamusów ale im wiecej gracie tym masz skill rośnie ;]

PS. Co do filmiku większość akcji jest niemożliwych, bo np. z dgl nie można jednym strzałem 2 ubić..

Opublikowano

nom ja gram i nie ejstem dobr bo gram od tygodnia ale cos tam zabije :D czasem to na farcie dobre staty mam :D

Opublikowano

A ja gram od dłuższego czasu na non-steam ^^ Jakoś nie odczuwam potrzeby kupowania steama, bo na non też są fajne serwery.

systemofadownlq5.jpg

soulfly.gif

lpfan4zn4.png

disturbedmp8.gif

Opublikowano

@up na non steam rzeczywiście są ,,super" serwery. Co drugi koleś ma cheata i myśli, że jest ,,pro".

A co do filmiku to fajne efekty, ale nie wiem czy nie był użyty w nim żaden cheat, bo coś za dużo głów poleciało :P

usunieta by MIKE

Opublikowano

Zaskocze cie Seldek ale da sie jezeli stoja jeden z przodu i drugi z tylu to trzeba tak strzelic zeby dostali ze tak powiem po "uszach" , bo bokach glowy

@up na non steam rzeczywiście są ,,super" serwery. Co drugi koleś ma cheata i myśli, że jest ,,pro".

Ja gram na non steam i tez nie odczuwam potrzebt Steama :/ Na prawie wszystkich serverach wymagany jest anty czit "Sxe- Injected" wiec nie przecisniesz sie z czitem, chyba ze ty mowiles o ruskich serverach(haha) ....

PolandMS

[X]Login Serwer - 100%

[X]World Serwer - 100%

[..]Dropy z potworkow - 48%

[..]Sklepy - 13%

[X]Warp NPC - 100%

PolandMS - Postacie

Job: SuperGM

Level: 255

Nick: [GM]Swirek

Opublikowano
Na prawie wszystkich serverach wymagany jest anty czit "Sxe- Injected"

Owszem na niektórych jest, ale jak już jest to jest dziecko-admin i daje bany za używanie cheatów, a przecież serwer jest chroniony anty cheatem.... i takie są uroki cs'a non steam <_<

usunieta by MIKE

Opublikowano

Ja Gram Łącznie w Csa 1.6 Nonsteam 4 lata i nie zamierzam kupic steama (przynajmniej narazie)

Jezeli moge zareklamować moj serwer bede bardzo wdzieczny

a wiec tak:

ip 193.218.155.184:27190

Serwer nowiuteńki wiec potrzebuje popularnosci

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Witam.

Czy mógłby ktoś podać linka do downloadu CS`a non steam Ver. 1.6 ?? Z góry dziękuje.

Jeżeli nie jesteś człowiekiem, To czym się staniesz po śmierci ?

Dothrey .