Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon :X

Ruudi

Który tel ?  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Którego tela wybra? :x ?

• LG GT540 Swift
    • HTC Magic
    • HTC Wildfire
    • HTC G1 Dream
    • Samsung Avila
    • Samsung Galaxy i5700
    • inny (model podaj w komentarzu)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem w wybraniu telefonu ;lD mam do zagospodarowania jakieś 600 zł.

Telefon musi być dotykowy, oraz stać na androidzie. Dobrze byłoby, jakby miał fizyczną qwerty, chodź nie musi :)

Chciałbym, aby miał także w miarę parametry - wifi, w miarę procka i ramu / romu :)

Wahałem się nad :

LG GT540 (tzw. Swift)

HTC Magic

HTC Wildfire

HTC G1 (tzw. Dream)

Telefon będę kupował na allegro.

A może wy macie jakieś propozycje co do telefonów :) ? Z góry mówię, że za Nokie na symbrianie dziękuję :)

Proszę o pomoc : )

Pozdrawiam.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

po 1 raport za double

Po 2 Lg K550

Na chuj komu ten syf? Taki telefon to sobie można w dupe wsadzić i wysrać.

lg swift, dobry telefonik, oferuje bardzo dobrą wydajność w porównaniu do reszty.

RAsfepN.png
Opublikowano

Jednak ciągnie mnie do HTC :x

Dziś był u mnie kolega i przerabialiśmy Avile. Postanowiłem, że chyba kupię Avile do przeróbek itp. a do neta zostawię tego co mam obecnie (LG GT505 - wziąłem bo ma wifi ;) )

Może jeszcze jakieś propozycje :s ?

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Według mnie najlepsze są stare nokie (hah) Ja mam starą i się nią ciesze bo co mi jakiś wyjebany w kosmos telefon?

Opublikowano

super, chyba pojebało Ci się coś z głową.

bierz wildfire, najlepszy jest.

R

Nie, to nie mi się coś pojebało tylko tobie, napisz co takiego fajnego ma wildfire.

nic nie ma fajnego, rozdzielczość tak niską jak telefony z przed paru lat, słabną wydajność w grach, .

RAsfepN.png
Opublikowano

Ja bym polecał

HTC Magick

dobry telefonik ;p

Ale ma tyle funkcji że masakra ;O

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Jak by co zbieram te Zielone :)

Najebałem w tego posta takie ilości ironii, że możesz mieć problemy z prawidłowym zrozumieniem zawartych w nim treści.

250Postów[v]

300Postów[v]

350Postów[v]

400Postów[v]

Opublikowano

Przejrzałem jeszcze kilka modeli, i jeszcze waham się nad Samsungiem Galaxy i5700. Btw, dodałem ankietę :D

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

a ja ci powiem żebyś nie brał tych dotykowych telefonów bo to szajs.Pół roku użytkowania Avili i już nie reaguje wyświetlacz na dotknięcie tylko trza mocno walić.LG to samo.Co do HTC i Samsunga to efekt jest taki sam jak w Avili

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Przejrzałem jeszcze kilka modeli, i jeszcze waham się nad Samsungiem Galaxy i5700. Btw, dodałem ankietę :D

Lepszy swift, mocniejszy. Ja pierdole, już ci chyba wszystko powiedzieliśmy, nad czym się jeszcze zastanawiasz.

RAsfepN.png
Opublikowano

Wiesz, zastanawiam się bo ten telefon ma posłużyć mi dłużej niż pół roku :)

Btw. ile on ma romu i ramu ? Bo nie mogę nigdzie znaleźć :)

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Niby Galaxy ok, ale w grach cienko mu idzie :x chyba, że na innej wersji androida będzie lepiej...

8wjJf.jpg

by vPaN

Opublikowano

Niby Galaxy ok, ale w grach cienko mu idzie :x chyba, że na innej wersji androida będzie lepiej...

Nie będzie lepiej, nawet na android 2.3. Po prostu samsung takie sterowniki do dupy dał.

RAsfepN.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z wyżej podanym to Galaxy :) Świetny jest również Galaxy Tab ale wielki i drogi :angry:

1325607230-U48159.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...