Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto w To Gra?

Kurasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który z forumowiczów w to gra i najlepiej kim mu się gra???

Ja Stellą szybki zabójca ;)

"Same dobre mordy z osiedlowej hordy"

Opublikowano

ehh jak zwykle wiedziałem stella... Dobry jest na dystans Bandy Rozz i z bliska Ellan Rineford czy jakoś tak. Ogólnie to już w to nie gram ale teraz od nowa zassysam bo dostałem prezent ( 3 karty postaci premium ( ellan. akkbahh i partisan) na 7 dni. weapon box i coś jeszcze)

76561197995014005.png

Opublikowano

Oj nudy widać dzięki za poprawienie tematu :0

Dział ten tak średnio się sprawdza ;0

"Same dobre mordy z osiedlowej hordy"

Opublikowano

@kokosz mógłbyś podać swój nick :)? (mój to ElkitrimPL)

@Kurasek

mało kto zna jeszcze to grę kiedy 3/4 polski siedzi w cs-sie i tibi.

ps. Ten twój avatar to nie przypadkiem Justin Bieber??

76561197995014005.png

Opublikowano

ja gram w ta gre jeszcze moj nick Zooltar przydala by mi sie pomoc bo nie ogarniam

[extract]3maj fason albo giń[/extract]

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Zoltar napisz do gracza z nickiem (jak będzie) Zguba. Jest założycielem polskiej gildii o dość nietypowej nazwie. Groszki. ale coraz to raz dochodzą Polacy :).

76561197995014005.png

Opublikowano

Też w to gram, gierka świetna !! Mój nick : Ehhh

Fajna jest ta dziewczynka co ma z tylu takie wlosy jasne dlugie ( nie te fioletowe) i gramy z kolega i kazda bitwe praktycznie wygrywamy :) Polecam ta gre :>>>>

Opublikowano

Ja wczoraj zacząłem grać. Mój nick Hanaj14 gram Atin'em czy jakoś tak się to pisze. I mam pytanie ...

Są gdzieś może jakieś poradniki jak grać i zaczynać w grze? Bo ja jeszcze nie za bardzo rozgarnięty jestem w tą gierkę

Skur****** z GameForge !!!!!!!!!!!!!

8 BANÓW

banbane.jpg

Czego się dziś nauczyłeś synek ???

Jak cheatujesz to nie rób wszystkich kont na 1 e-mailu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam jakiegoś kolegi do gry, z którym można jakoś się porozumiewać(np. Skype), bo wtedy gra staje się fajniejsza. Grałem zabójczą Minty Grey i Randy Rozzem ale się wkurzyłem i zacząłem znów od nowa(ranga na tym byłym koncie to "Wanguard Warrior", więc wprawę mam). Zdarzało mi się mieć 0 dedów i 15-20 killów. Teraz gram : Stellą, Minty Freyem, Randy Rozzem i na 30 dniach Very Mary Bell, Laair hathy i Atinem/ Irene Claudel. Kto się przyłącza? :D Nick: LocoPlayerPL i gram od dziś( dopiero zrobiłem postacie).

PS. Zrobiłem se jeszcze na jeden dzień Ellana(kooxik)

Opublikowano

@up było zrobic Ocaviana bo na ultimate posiada Nieśmiertelność.

Dołączyłbym gdyby nie to że znów mam problemy z LOCO.

76561197995014005.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

ja w to gram i jest ok ale już mi się znudziło

mpcubfluo.png

1295889758-U198706.png

1281382571-U198706.png

1283694067-U198706.png

1281380939-U1.png

youtube.png

NIE BOĆ ŻYŁA DAJ + JAK STAWIASZ TO MNIE MOBILIZUJE DO DALSZEJ PRACY

Opublikowano

Też w to gram ;)

Spoko gra ;]

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dzizas* ,najlepiej mi się gra misiem pandą(Ten łysy koleś który napierdala że chuj)...

Mam zamiar go kupić ,jak będę miał kasę...

*To jest mój nick w grze...

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z powrotem wróciłem do LOCO ale tym razem nowe konto. Nick to ImSoSerious. gram głównie Kilmor'em gdyż głównie nim mi się najlepiej gra.

76561197995014005.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...