Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dmg Na Smoka?

Kobier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Gram na serwerze aoede.pl no i mam tam wysoka topke ;p Mam bufa 46% i z nim ledwo biore grupke zinów. Kolega dzis dal mi buffa swoim buffem i dawalem rade calego spota zinów (ok 20 grupek) bez straty hp. Powiedzial ze ma cos pozmieniane w pack i ze buf mu tak dziala. Czy jest takie cos zeby miec takiego bufa?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Dzieli on tego bufa z jakims kolega. Podszedlem i zapytalem o bufa. Dostalem buffy i tpnalem sie na ziny. Nie dalem rady nawet 2 grupek. Czyli na 100% da sie cos zrobic z plikami pc. Jak wbije ten kumpel co mi wczesniej bufa dal to go zapytam co zmienil w PC i wam powiem. Moze wy cos wiecie?

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Jestem w 1000% pewny, że nie ma czegoś takiego.

Gdyby był dmg na buffy byłby też na silne ciało, aure miecza, czarowane ostrze etc.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Wybaczcie ale jestem święcie przekonany, że takie coś istnieje. Dobrze znam autora tematu.. Sam dzisiaj sprawdzałem wyżej opisaną buffkę, najpierw buffował z niej jeden koleś, który jak twierdził miał podmienione jakieś pliki w kliencie, później natomiast na buffke wszedł drugi z jej posiadaczy.. I buffy nie były już tak mocne.

Ehh... może ten buff co z nim dawales rade mial jakies itemy co cos dodaja jeszcze...

Buff był cały czas w tym samym eq i miał dokładnie 50%. Tylko w 1 itemie 6 bon ( +5int )..

sygnaturaa.png

"'Cause baby, you're a firework

Come on show 'em what you're worth

Make 'em go, "Aah, aah, aah"

As you shoot across the sky"

BoneMarrow 75lv BM S4 OFF SOLD

dirtshit_18684_9.png

Zbieram -

Opublikowano

Na serwerze jest jeszcze pare osob z topki ktorzy to mają. Gdy piszesz do nich w sprawie tych plików rozmowa zaczyna się normalnie, ale gdy wspominasz o plikach PC od bufa rozmowa się urywa tak jak bali się o bana. Sądząc po takiej reakcji naprawde coś mają^^

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Chcialem od niego tego packa ale on mowi ze nikomu nie moze dac. Zagadam dzis do niego jeszcze jak bedzie. Jesli bede mial ten plik to oczywiscie wrzuce ^^ A moze cos pokombinujecie w plikach pc zeby to dzialalo?

pomagam.jpg?1

• Dodaj nową pozycję...