Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Old]

XenoniK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Nie będę się rozpisywał, przejdę od razu do rzeczy. Więc tak, chciałem kupić sobie 650 Battlefunds SMS-em. Zawsze kiedy to robiłem wszystko się udawało. Tym razem jest inaczej. Kiedy przychodzi do mnie SMS z EA, wysyłam słowo ZAPLATA jako odpowiedź. Pokazuje się napis (w moim telefonie): "Odbiorca nieznany. Ponowić próbę?". Jeżeli kliknę tak, dzieje się tak samo. Proszę o pomoc.

P.S. Mój telefon to Sony Ericsson K800i, a sieć komórkowa - Orange.

Opublikowano

Jaki stan konta ;d.? Może zblokowane drogie eski...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

spróbuj jeszcze raz ;]... może oni mają jakiś błąd ... może zasięgu nie masz.? źle ich numer wpisujesz mam nadzieje że pomogłem...

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Po co kupować sms'em? To nieopłacalne, nie dość, że przepłacasz to jeszcze masz mniej BattleFunds, za tą samą cenę.

Konta w banku nie masz? Bo raczej tylko dzieciaki wysyłają smsy na takie coś.

97871587.png

ZBIERAM MINUSY

Opublikowano

a jeśli jednak nie masz konta w bany załóż sobie konto PayPal możesz na nie wpłacać pieniądze np. SMS'em (ale nie jestem do końca pewien:D), czyli dajmy na to, że wpłacasz na PayPal'a 24zł sms'em i zamawiasz bf przez PayPal'a i dostajesz 700bf a nie 650.

Opublikowano

Dzięki. Wystarczyło wysłać nowego SMS-a, a nie wysyłać go jako odpowiedź. Każdy dostaje plusa/minusa w zależności od reputacji.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...