Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam jestem nowym użytkownikiem i chciałem poprosić o pomoc ostatnio zostałem zhakowany na csro prosiłbym was jakby ktoś miał niepotrzebne konto na csro (na oddanie) które się znudziło czy ktoś zmienił grę lub po prostu nie ma czasu grać to jak by mógł mi takie konto oddać byłbym wdzięczny (nie musi być tam żadna postać może być puste!!! najlepiej z e-mailem do zmiany hasła!) Proszę o kontakt

Opublikowano

Przepraszam jestem nowym użytkownikiem i chciałem poprosić o pomoc ostatnio zostałem zhakowany na csro prosiłbym was jakby ktoś miał niepotrzebne konto na csro (na oddanie) które się znudziło czy ktoś zmienił grę lub po prostu nie ma czasu grać to jak by mógł mi takie konto oddać byłbym wdzięczny (nie musi być tam żadna postać może być puste!!! najlepiej z e-mailem do zmiany hasła!) Proszę o kontakt na gg: 28542083

A dlaczego nie zrobisz sobie sam? Potem możesz znów podać kogoś o to że Cię okradł...

Opublikowano

A dlaczego nie zrobisz sobie sam? Potem możesz znów podać kogoś o to że Cię okradł...

Rejestracja nie działa! A z typem który mnie okradł już się policzę jak go dorwę! Po drógie nie będę pozywał kogoś o jakąś głupią grę!

Opublikowano

Rejestracja nie działa! A z typem który mnie okradł już się policzę jak go dorwę! Po drógie nie będę pozywał kogoś o jakąś głupią grę!

Widocznie coś robią.Poczekaj, bo nie chlelibyśmy takiej sytuacji żeby ktoś nas podał o kradzież konta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...