Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,otóż jestem nowym użytkownikiem tego forum(z czego jestem bardzo zadowolony).

Korzystam z hacka który działa za pomocą CE i zastanawia mnie jedno.

Uczniami wbijam do +12 z pomocą tynki i eliksirku 300%.

Aby wbić +16 i wyżej muszę kupić czeladniki(jednak nie mogę się o nie doprosić) lub mistrze za kasę w realu tak?

Czy jest jakiś hack na mistrze?

Z góry dziękuję za każdą sensowną wypowiedź...

Pozdrawiam;)

Wajsin:P

Opublikowano

nie ma hacka na mistrze...najlepiej kup je w IS bo czeladnikami (przynajmniej mnie) strasznie jara

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Tak, jedynym wyjściem są czeladniki/mistrze. Czeladniki najłatwiej zdobyć na Wyżynie.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Tak, jedynym wyjściem są czeladniki/mistrze. Czeladniki najłatwiej zdobyć na Wyżynie.

A dokładnie gdzie jest ta wyżyna?

Można kordy lub jakieś namiary?;)

Opublikowano

To mapa dla graczy 70+ lvl (kliknij M i zobacz gdzie jest). Są też grzybostróże na TD i z nich także lecą czeladniki.

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...