Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Radio ! Wbijajcie !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

button.gif

Witam!

Na początek coś o radiu.

http://crazyradio.pl/ CrazyRadio powstalo miesiac temu, zalozycielami sa King Macko z Warszawy i Dj Dami z Gliwic. Graja dla was 24h na dobe! CrazyRadio gra w stalym skladzie : Dj Dami, King Macko, Dj Orion, Dropbasse i dochodzący nowi dj ! Najczęstsza muzyka grana w CR to : Electro, Hands Up, House, Disco Polo, Pop i piosenki na zamowienie ! ^ Mozecie rowniez wysylac pozdrowenia, ktore beda odczytywane na audycji!

Co z tego będę miał? Otóż czystą satysfakcję, że jest nas coraz więcej, a ja się do tego przyczyniłem !

Zachęcam jeszcze raz wszystkich i pozdrawiam MeX.

WAŻNE!!!

CrazyRadio jest radiem prywatnym , co za tym idzie wlasciciel decyduje kto moze tego radia sluchac . A wiec : JESLI JESTEŚ PRACOWNIKIEM ZAiKS , ZPAV itp.LUB JESTES W JAKIS SPOSOB POWIĄZANY Z TAKOWYMI INSTYTUCJAMI , NIE MOŻESZ SLUCHAC crazyradia. JEŚLI SIĘ DO TEGO NIE DOSTOSUJESZ , ZLAMIESZ MIĘDZYNARODOWE PRAWO DO PRYWATNOSCI (INTERNET PRIVACY ACT Z 1995 R.) CO BEDZIE ZNACZYLO ŻE NIE MOZESZ ROSCIC ZADNYCH PRAW CO DO WLASCICIELA LUB PREZENTEROW RADIA , A NAWET WLASCICIEL MOZE POCIAGNAC CIE DO ODPOWIEDZIALNOSCI ZA NARUSZENIE PRAWA .

http://crazyradio.pl/

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

@Przepraszam za offtop

Dzięki za minuska. Wyżyłeś się??

A kto mi zabroni zareklamować w twoim temacie??

@Topic zryte radio :)

xdeathx.png
Opublikowano

Hmmm.. Nie, jeszcze sie nie wyzylem ;) Zabronic nie moge, ale moge byc zly, nieprawdaz? Co do Twojej wypowiedzi ze to radio jest zryte, to kazdy moze miec wlasne zdanie. Ale do zaprezentowania radia mogles zrobic wlasny temat. Sory nie bede juz wymienal swoich pogladow/klocil sie bo forum jest do dyskusji i pomagania.

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

Słabe i beznadziejne to radio ;o nie wiem kto takiego czegoś może słuchać..

Opublikowano

Wierny sluchacz xD Znam wszystkich dj'ow wiec nic sie przede mną tam nie ukryje xD. Jak cos wbij na czat, moj nick đĐđ§WTF? ewentualnie na pw daj gg xD. I wiesz o ktorej bedziesz gral w niedziele?

donguraleskosygna.jpg