Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ProśBy, Problemy, Pytania

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1359841544-U298545.png

Witam, w tym temacie piszemy wszelkie, prośby, problemy, pytania związane z grą. Wszelkie inne tematy będą zamykane.

Pozdrawiam beliaar12.

1359062624-U334301.png

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Osobiście uważam, że czyszczenie całego tematu było kompletnie bez sensu, jeśli gdzieś nie został zrobiony drugi temat z inteligentniejszymi postami, które mogą się kiedyś, komuś przydać..

Edit 06.11.2011:Po chwili poszukiwań znalazłem treść posta, którą to usunął nasz wspaniały pseudo "moderator" działu Shaiya:

Usama Su kocken pomimo Twojej odpowiedzi wciąż uważam, że wyczyszczenie całego tematu nie ma absolutnie żadnego, najmniejszego sensu. Wiem, że ludzie w ogóle do tego nie patrzyli, bo wolą założyć 500 nowych durnych topiców o tym samym zamiast przez 5 min pomyśleć i poszukać "czy czasem ktoś o tym nie napisał?" ale jednak dla osób takich jak ja było to o tyle przydatne, że mogłem się do tego odnieść podając komuś linka i dokładny post z dopiskiem - "a to można znaleźć tutaj - bardzo by zabolała opcja szukaj?"

Były warezy i reflinki? To jak to kiedyś się spotkałem z pewnym określeniem należy zastosować metodę ZUZ: "Zamknąć, Usunąć, Zbanować" a resztę tematu - bardziej ogarniętą - zostawić bez zmian..

Ale dobra - nigdy nie starałem się o moderatora (bo co by tutaj się działo, gdybym miał możliwość korzystania z opcji "Zamknij temat" ...), więc nie wiem, nie znam się, nie orientuję się - ja tu tylko robię za encyklopedię, która przy okazji wyśmiewa brak ogarnięcia lajtów na serwerze Thesan...

Koniec edita.

@Down

Buahaha, zaglądasz do działu, którym się nie zajmujesz, pouczasz osobę która inteligentnie wyraża swoje zdanie na temat bezsensownej decyzji Moderatora INNEGO działu o wyczyszczeniu tematu w którym poza spamem były informacje przydatne dla innych użytkowników tego forum jednocześnie dając mu Ostrzeżenie z podpisem "spam" ? Widzę, że kompletnie nie masz pojęcia o tym czym się zajmujesz, bo gdybyś przejrzał cały dział znalazłbyś więcej spamu, niż sam postów "nastukałeś" pisząc, że "zamykasz/blokujesz/nie spamować", etc.

Koledzy i koleżanki z MPCforum działu Shaiya, pomagałem Wam trochę czasu odpowiadając wszystkim/wyśmiewając ogranięcie lajtów z Thesan ale chociaż GMowie na Shaiyi mnie nie zbanowali u siebie, zrobi to ktoś tutaj bo ma zły dzień i nie wie o czym pisze. Życzę więc miłej gry oraz powodzenia z tego typu ludźmi w przyszłości. ^^

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Chcial bym dowiedziec sie czemu jak sciagam z oficjalnej polskiej stronki shayie to mi wyskakuje blad podczas sciagania przez downloader. Prosil bym jakis link do full clienta, bo przez downloadera mi sie niesciagnie. (mam windows 7) ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja chciałem się dowiedzieć po kiego ten temat był czyszczony skoro parę osób się napracowało przy odpowiedziach i jeśli ktoś by szukał odpowiedzi to by ją znalazł a nie zakładał nowy temat, cóż głupota moderatora ale na wszelki wypadek mimo że znam odpowiedź to pytam DLACZEGO?

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

CZY DA SIĘ ZMIENIĆ DOCELOWE INSTALOWANIE GRY SHAYIA,PONIEWAŻ ZMIENIŁEM DYSK DOCELOWY NA DYSK "D" LECZ DALEJ WPIEPRZA SIE NA DYSK "C" A NIE MAM TAM WYSTARCZAJACO MIEJSCA ŻEBY TĄ GRE TAM UMIEŚCIĆ DA SIĘ JAKOŚ TO ZROBIĆ ? ? ? ? ? ? ? ?? HELP ME ZMIENIAM JUŻ DYSK DOCELOWY POWTARZAM PRZEZ START --> URUCHOM --> .........

E-CRAFT ---->

http://www.mpcforum....fera3-typy-gry/ <---- E-CRAFT

mca.png

Opublikowano

Z racji tego że mamy nowy epizod: obecnie chyba ep5 nasz pospolity viper przestał działać prawidłowo.

Nie da się zaznaczyć myszką NPC ,graczy ani mobów.

Wykopałem na elitepvpepers temacik(nie jest nowy ale dotychczas nie było mi nic nowszego od vipera v1.1e potrzebne):

http://www.elitepvpers.com/forum/shaiya-hacks-bots-cheats-exploits/1387432-shaiya-viper-next-generation.html

oraz download znajdujący się w 1 poście autora MH.

Nie bedę tutaj bez zezwolenia autora hacka kopiował i robił własnej wstawki bo to bez sensu-wystarczy wejść, pobrać i PODZIĘKOWaĆ autorowi i można śmigać.

Testowany i działający na PL

Speed hack znów działa

Można zaznaczać NPC,graczy i moby myszką

Dodatkowo pojawiło się przechodzenie przez przeszkody /budynki

oraz coś na co czekałem czyli możliwość pogadania z NPC na odległość(np: oddać misję bez łażenia po całej mapie)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam problem z włączeniem gry, włączam .. play i wybieram postać, następnie ładuje sie do konca i wywala.. help.

36733859559970154671.jpg

• 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam problem z questem na hełm na 1 lvl nie pojawia mi sie ten quest u npc

@edit udało mi się go rozwiązać;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, przepraszam iż przeszkadzam, lecz błagam o pomoc.

Mam taki problem.

Gdy laduję się na server i pisze "loading" po 1/2 sec gra się wyłącza. Prosze pomóżcie .

Ps gram na win7 to ma jakies zastrzeżenia? Ustawiłem zgodność z win 7 servispack2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...