Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy Na Globalu Da Się Grać Bez Kk (Cash)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc proste pytanie czy da się grać na globalu bez kk(cash) bo na PL oczywiscie ze sie da tylko że jak 2 czy 3 osoba uda sie zdobyć eq +17-20 i 80 lv na serwer to jest cud swiata a czy na globalu jest taka sama sytuacja?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

trzeba być cierpliwym i bedziesz miał eq super,wypas,bajer...Jeżeli znasz angielski lub niemiecki zajmij się handlem tak najszybciej zdobędziesz goldy.1-go golda wydrop potem kup jakiś item np.bizu z zamku za niską cene i szprzedawaj po 10-40% drożej.Jak mówiłem kluczem jest cierpliwość

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)

Wiecie... bez kk da się grać ale cholernie trudno! A to aby mieć tam eq +16 to już na 90lv ;d Mam kolegę RMC który zdobył dobre eq dopiero po 90lv bez KK... Może dałoby się szybciej tzn. na mniejszym levelu

Edytowane przez LovsthDaKox
nakumas lubi to
sygnaee.png

Opublikowano

Ja mam na to patent gram z kumplem i robimy razem misje i jest prosto. No chyba że na czasoprzestrzeni.

1330007971-U359964.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hmm ja tam gralem na globalu, postac mam dalej, nie uzywalem IS, bo nie ma jak za bardzo, z kasą i sposobem platnosci, i jakos w eq +17/18 biega sie heh

Opublikowano

Ludzie odpiszcie!!!

Ja nigdzie nie mogę znaleźć na 4story Global strony z możliwością wysłania SMSa na kk, znalazłem tylko za opłatą na poczcie i to chyba w dolarach. Jak ktoś wie jak kupić na Globalu kk, cash wysyłając SMS (PLN) to wyślijcie link lub wytłumaczcie. ;p

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...