Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sprawdzi Mi Ktoś Tego Questa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dodałem questa z itemkami na start do pliku give_basic_weapon.start (coś takiego), i nie dostaje tych żeczy. I tu moja prośba, czy może ktoś to sprawdzić? Dołączam treść questa:

To jest ukryta treść, proszę

@Edit

To jak sprawdzi to ktoś?

@Edit

Wszystko działa proszę o zamknięcie tematu.

Ktoś zrobi ?

:D

Opublikowano

Ale chodzi o to ze kiedyś ten quest działał (bez robienia sh make, wystarczył reboot lub z pozycji GM /reload q) ale dopisywałem coś i teraz nie działa. Dodałem " przez ID itemów ale to też nie działało. Jak będziecie mieli jeszcze jakies pomysły to piszcie.

Ehh nie ma co.. zrobię "sh make" i bee musiał wgrać all questy od nowa. Mam nadzieje ze to pomoże

Ktoś zrobi ?

Opublikowano

sh make się robi w ostateczności jak już serwer nie chce się włączać bo dużo questów pomieszałeś. Jak chcesz dodać jakiś quest to się robi tak jak napisał xDeStRuCtx, ponieważ po sh make niektóre questy przestają działać.

Jak już zrobisz te ./qc nazwa_questa.quest to nie rób żadnego rebootu tylko w grze wpisz /reload q. Ludzie po co wy sobie tyle roboty robicie zamiast sobie upraszczać życie to je utrudniacie... o.O

taki_niesmialy lubi to

791f747188ac8.png

Opublikowano

Znam te komendy dobrze i wiem jak wrzucać questy, ale i tak miałem chyba 2 które mi nie pasowały wiec je przy okazji wywaliłem. Zaraz dam edita co i jak.

@Edit Sh make i tak nie pomogło, zrobię tak jak polecił któryś tam UP czyli zapisze to w formie .quest i potem dam /reload q

@Edit2

No i nadal nic ... Ehh chyba nici z tego. Dałem /reload q (NIC) potem reboot (I nadal nic)

Może jeszcze jakieś pomysły?

@Już wszystko działa, usunąłem pase "say" oraz dodałem spacje i "

Proszę o zamknięcie tematu. Wszyscy dostaną po + lub - jak wolą.

Ktoś zrobi ?