Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xkarrakax

seba566

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I znowu piękny haczek ląduje na forum.

Chyba nie muszę przypominać hotkey?

Jakby ktoś koniecznie chciał to pisać na pw.

Download :

To jest ukryta treść, proszę

Skan :

To jest ukryta treść, proszę

592ac838b9f10_post-109129-0789665001289419679_thumb.jpeg

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

@up

Jaja Sobie robisz ?... Takie coś to na bieberfans.com...

@miechu

może i był ale tu jest nowa aktualizacja i działa w teraźniejszości ;D

Opublikowano

Ci co nie mogą pobrać:

ZACZEKAJCIE CHWILĘ I ODŚWIEŻAJCIE CO CHWILA STRONĘ. SERVERY SĄ PRZECIĄŻONE.

Opublikowano

Ten hack działa bardzo dobrze, nie wiem o co wam chodzi!!!

Opublikowano

Plik jest chwilowo niedostępny. to mi pisze jak pobierać próbuje . Jak za 10 min nie bd działać to - leci Dam edita ; )

@EDIT : Już działa + ; )

Za pomoc +

Dajesz - powiedz za co ;)

Opublikowano

uuuu... i tutaj zaczyna się konfiguracja pod 7 ... ;/ Jak ja się zdecydowałem na chacki to o 7 mogłem zapomnieć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...