Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Postać (Bow + Nuker+Full Int) Pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem nigdy nie grałem bowem+nuker+full int i nie wiem czy to mi się opłaca ? Zresztą tez nie wiem w co mam dodawać jak chce zrobić bowa nukera ? Jeżeli ktoś ma doświadczenie proszę o pomoc :)

Opublikowano

Nierozumiem dlaczego odradzacie mu int bow'a

Mnie osobiście gra tą postacią najlepiej ze wszyskich chinskich pvm total pwnd moby nie widza co sie dzieje. Latam w procie gigy moge tankowac nie padam jak spear czy s/s Mam wiekszy dystans do moba i praktycznie taki sam dmg. Exp leci jak marzenie nic tylko sie cieszyc oO. Po kiego grzyba ci 1v1 ? o_O popatrz na fw/ joba / gw (czyt. mass pvp) i ubaw na całego jest. Dobra kosiarka i dzieci płaczą.

a co do uników to już nie wspominam. Wiz ci może sksuc jak nie padnie. A reszta lize dupe.

Pozdro.

Opublikowano

hahaha dobry zart ;p

wyfarm sie na ongach najlepiej bo int bow musi byc ff. ja mam int bowera 85 lv i jest dobry , tylko ze mam set prota full som +3 fb (weapon +9 na 85 bow) . dobry jest bardzo do pvm, nie zaprzeczam, ale na pvp bez msa dlugo nie pociagnie , double crit i papatki

btw build fire cold pacheon int