Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no a wiec wyskakuje mi takie cudo prawie przy kazdym repocie i potrafi 2-6 razy pod rząd po relogu wyskoczyc :

To jest ukryta treść, proszę

Uploaded with

To jest ukryta treść, proszę

Btw , czemu nie ma działu dla mBota?

Działu nie m a dlatego, gdyż pewnie nie ma fachowca od niego.A co do tych craszy silka masz na maksymalnych ustawieniach graficznych?

Opublikowano

Takie błędy przeważnie są powiązane z oprogramowaniem na komputerze lub wadliwym klientem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Działu nie m a dlatego, gdyż pewnie nie ma fachowca od niego.

Fachowca od jednego nigdy nie ma , ale ludzie używają wiec każdy by rzucił złotą myśl i mogliby sobie pomagać z doświadczenia :]

A co do tych craszy silka masz na maksymalnych ustawieniach graficznych?

mam niskie ustawienia wiec niestety nie tędy droga :(

Takie błędy przeważnie są powiązane z oprogramowaniem na komputerze lub wadliwym klientem.

jakiego typu oprogramowaniem ?

Klient jest odpowiedni bo na sbocie bez problemu pomyka wszystko , to sie dzieje przy repotach / dedach , nie zawsze. Potrafi wywalic nawet po 5x pod rząd aż w końcu sie lognie i biega.

Tyle że za każdym razem musze klikac na Zamknij zeby sie relog uruchomil

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

jak sie nie myle to masz wind..7 tak jak ja i tez tak mam jak duzo silkow odpale i jednym robie tp do miasta to pisze wlasnie ze przestal dzialac poprostu komp nie wydala radze odpalac mniej silkow albo zmienic windowsa na xp mniej ram zzera

Opublikowano
jak sie nie myle to masz wind..7 tak jak ja i tez tak mam jak duzo silkow odpale i jednym robie tp do miasta to pisze wlasnie ze przestal dzialac poprostu komp nie wydala radze odpalac mniej silkow albo zmienic windowsa na xp mniej ram zzera

Tak , używam win7. Ale tu tez jest wtopa ponieważ sbotem jechalem na 5 silkow i nie bylo zadnych problemow. Ostatnio oddalem koledze postać i jade na 4 silki wiec problem dalej z mbotem , bo na sbocie zero problemow. A potrzebuje auto questa + auto pt i relogi ( ibot tez dzialal dobrze )

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png