Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Connect : Connection Refused

AgReSiXX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Stawiam Serwa juz chyba z 10 poradnikiem i Ciagle wyskakuje mi blad jak w temacie " connect : connection refused" po kilka do kilkunastu linijek owego bledu . Nie pomaga stawianie od poczatku jak i ponowne wypakowanie plikow , nie pomaga tez naprawianie tabel w navicat . Nawet jezeli po tym bledzie wyskoczy 7 "timed out" to i tak nie moge wbic na serv bo ciagle "zostaniesz polaczony z serverem" i na tym stoi. Raz wyskoczylo mi kilka "service/server unreachable" (czy cos takliego ,nie jestem pewny co do pisowni) w miejscu gdzie powinno byc timed out i wbilem na serw(konto rain) , ale po dodaniu sobie konta przez stronke reje i gm przez navi. ofc. reset serva i znow refused ;/i tak w kolko .

Btw. do "znawcow" czytalem starsze tematy z forum i uzywalem opcji szukaj... ale nic zawartego w tamtych postach mi nie pomoglo . wiec licze ze głębszy opis mojego problemu w tym temacie cos da i ktos genialny rozkmini o co chodzi z moim problemem;]

Opublikowano

Hmm znajomy ma na tych plikach link do nich jest na yt w poradniku mrszoku wiec same w sobie zle raczej nie sa. Wracajac do tematu sprobuje sciagnac je jeszcze raz albo wgl. inne pliki moze macie jakies propozycje/linki do 100% pewnych plikow ktore sami uzywacie?

• Dodaj nową pozycję...