Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Szamanka Healer Level 63 Serwer 20

Wejherowo25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule postac sprzedam bez eq poniewaz eq biore sobie na smoka.Postac z misji oddaje lody.Skile i ine bajery widac na screnie.

a2e67735ede681f6.jpg

Sprzedam za yangi podawajcie swe ceny.Jesli za kase to z 250zl i wtedy dorzucem eq antyk +9 baronke +9 i inne tam bajery oraz buffa smoka 2 skile na m9 i inne takie tam bajery.Jesli chcesz oszukac to nie pisz bo nie uda ci sie.Jesli za yangi to dajesz calosc ja daje ci loging pasyy i meila.Jesli za kase zl to wplacasz na konto kase jak dojdzie to daje ci wszystko nie posiadam allegro ale jesli by bylo oszustwo to idzie sie na policje z danymi do konta i sa klopoty nie mam zamiaru oszukac nikogo bo nie szukam klopotow.Aha sa przepustki do v2 na postaci tez ponad 20.

Zbieram minusy!!!Nie dawać plusów!!!

Opublikowano

Dodac moge z 20 kamykow duchowych oraz z 8 postaci dla ku dla tej psotaci na dalsze levle oraz buffa levle 53 ma pomoc na 17 i oz szukac a tak blogo m9 i odbicie m9 i dowodzenie m6 oraz ku dla buffa tez sa na dalsze levle i obecne oraz yang okolo 100kk na chwile obecna to w cenie 250zl.Buff siedzie w v1 i halerka tez na buffie juz nie ma przepustek a na halerce 23 sa.

Opublikowano

Cena pustej postaci to 50zl w doladowaniu fona do orange dajesz 25 zl mi ja daje ci passy i loging oraz meila i passy do niego i wtedy ty dajesz drugie 25 zl.

• Dodaj nową pozycję...