Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam} Serwer'A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

czy ktoś może mi polecić jakiegos serwa gdzie są:

-dobre raty np; po 100 wystarczą

-żeby dropiły sztabki

-mało ludzi

-przyjemna atmosfera :)

- mili gmowie

- lepszy wyglad skilli np; w nevrast mt2 sa super skille całkiem nowe .itp

- hwangi

- bez ulepszaczy

- z metalem (magicznym)

- nowymi bronmi i zbrojami oprucz hwang

- łatwiejszy drop np: chakramów demonicznych (nie mówie ze zabije moba i juz tylko tak zeby czesciej dropily a nie jak na dragon mt2 po 2h dropienia nic)

- wieksze szanse na ulepszenie np: (na kingworld zeby ulepszyc cos na +7 +8 +9 są 20% szans a na hwang 50% i tak sie mi nie udało :( )

- i jeszcze bossy najlepiej te w grocie wygnancow bo nigdy ich na "żywo" nie widziałem i w ogule przydały by sie bossy takie jak na typowych serwach nie ma

- DT żeby było nie co łatwiejsze bo mi czasteo loga na pietrach z kolumnami i po kowalu i przed no w sumie na kazdym :D a mnie to w kurza albo ze jak nas lognie to nie wracamy na nasze pietro

nie muszą byc wszystkie warunki spełnione ale bynajmniej te na fioletowo (prawie wszystkie)

i jeszcze jedno... gdy by ktos mógł to prosze pisac wyłącznie jesli ktos zna takiego serwa a nie ze tu bedzie spam w stylu co ty chcesz cud stworzyc albo że nie ma takiego no bo poco taki SPAM i prosze zeby wesług wzory napisać a reszte mozna od siebie dodać .

nazwa serwera:

raty (yang.exp,DROPP):

reje:

strona glówna:

jakie warunki spełniły np: 1,2,3,4,5,6,7, (pierwszy, drugi, trzeci,...)

wiem ze to troche fantazyjnie napisałem ale łatwiej by mi było zrozumieć a wy zapewniacie serwerowi reklamę (smieszniej by było gdy by GM zareklamował by tu serwer.... to był dał mi bana bo na "hackach" jade tylko dlatego bo lubie mpcforum a wcale ze nie prawda bo ja wchodze na mpc forum czytac róznie takie które na przyszłośc sie przydadzą bo juz wiele sie tu na uczyłem :D

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

polecam ci animemt2 podobno niedlugo ma wystartowac a i wiekszosc z twoich wymagan spelnia ale odrazu mowie ten serwer jest bez hwangow i z ulepszaczami

1388363882-U262029.png
Opublikowano

doceniam że pokazałeś mi ten serwer ale szkoda ze hwang nie ma i ulepszaczy. moze beda lepsze serwery ale nie musza byc sztabki ale te rzczey które ma NEVRAST (jest off) czyli skille mógł by mieć ten serwer

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano
20. Nie prosimy o serwery, nie piszemy tematów typu "Jaki serwer polecacie".

close + warn

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...