Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kopjowanie Itemow 97d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oto moja paczka z dwoma chackami :) MuPie które pozwoli nam na HitHack,Teleport,Pakiety i wiele innych i do tego 97_MultiHack_by_Hack-Rat program dzięki niemu będziesz mógł kopiować itemy bez pomocy osoby trzeciej :)

Wygląda to tak włączasz 97_MultiHack_by_Hack-Rat i Wchodzisz na server (97d) idziesz do depo wyjmujesz z depo (np 3 s ) klikasz ALT+1 i zamykasz plecak klikając "X" otwierasz depo i cieszysz się duplikatem :)

Oto link

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano
Oto moja paczka z dwoma chackami :) MuPie które pozwoli nam na HitHack,Teleport,Pakiety i wiele innych i do tego 97_MultiHack_by_Hack-Rat program dzięki niemu będziesz mógł kopiować itemy bez pomocy osoby trzeciej :)

Wygląda to tak włączasz 97_MultiHack_by_Hack-Rat i Wchodzisz na server (97d) idziesz do depo wyjmujesz z depo (np 3 s ) klikasz ALT+1 i zamykasz plecak klikając "X" otwierasz depo i cieszysz się duplikatem :)

Oto link

To jest ukryta treść, proszę

ja mam problem z MuPie ale mysle ze FiltermuSG wystarczy ps najlepszy haczek jak narazie ale dziala tylko all seson 3 szkoda ze nie 4 :(

narutot.png
  • 2 tygodnie później...