Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Bany Się Posypią? A Może Nie?

matrixz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podam każdemu kto będzie chciał ponieważ w dziale metina każdy umie krytykować -.-

Errolog już się nie będzie pojawiał i zawsze ale to zawsze jest choć 80% że nie zbanują nam konta ;]

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Mówiłem ja za 2 razem dostałem ;] a klikałeś lewy przycisk? Bo mi przyszła po eng wiad z banem ;/

Między innymi log też to zawiera ale w moim przypadku errolog łączy z internetem gdy weźmiemy wykasujemy wszystko mamy spokój a to wszystko przez ten plik NIE NOTATNIK ERROLOG

PRZEZORNY ZAWSZE UBEZPIECZONY TO NIC NIE SZKODZI JEŻELI TAK ZROBICIE A POSTAĆ BĘDZIE CHRONIONA PRZED BANEM NA 60% jeżeli zrobicie też log (zawsze zdawało mi się że to z em2 ;p) to będzie 99%

Opublikowano

Dostaje ;p Był temat z tym że errolog łączy się z netem ALE TY CO UŻYWAŁEŚ ? BO BŁĄD MOŻE WYCHODZIĆ I BEZ HAKÓW ;P TO WTEDY NIC NIE ROBIĄ ;/

Opublikowano

Bylo z 10 razy.

Wg mnie spam, kazdy to wie.

Po co dajesz to tu jeszcze raz? zeby nupki graly na haxach non-stop?

Rodzicow okradaja z kasy zeby kupic je* em2.

A potem tekstt.Skad te boty? Bana im ! bla bla

65994253024037513199.png
Opublikowano
gdy wyskakuje nam o ten błąd to na 50% mamy bana ;]

Wiele razy miałem taki błąd i nadal nie mam bana.

Co to za ściema? xD xD xD

Autorze, poczytaj trochę, zanim zrobisz kolejny bezsensowny temat

http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&threadID=383855

- Jak rozwiązać problem ze znakami zapytania.

Opublikowano

Mi nic nie wyskoczyło hacków nie uzywam troche czasu i co i hu* z tego mam bo mi zbanowali 3 konta już i koledze woja 75 co on nigdy w życiu z hackami nie grał ... -.- żal dupe ściska może Kase chcą wyłudzać w postaci że banują konta ...?

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Opublikowano

a jest jakieś wytłumaczenie na to że konta które od kąd powstały zostaja zbanowane ?

nowyobrazmapabitowa2.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zbieram Tylko + chcesz Daj - Ale Tylko w słusznej sprawie ;)

GG 12450146 specjalizuje Się tylko w Metinie i w Sprawach Komputera.

Opublikowano

boze to nie od tego zalezy... to jest blad z error loga -,- 50% ze mamy bana to moze byc najwyzej wtedy jak hs da komunikat game hack detected lub cos podobnego ;] osobiscie raz tylko pojawil mi sie komunikat wlasnie game hack detected od hs i za 3 dni dostalem bana moze ma to cos wspolnego poniewaz shop moj nie dostal a tez korzystam z kamermoda i obejsc..

Opublikowano

Piotrek, to dobrze że usuwasz ale ja mówię do tych którym ten błąd wychodzi i wtedy klikają lewy przycisk i błąd zostaje przesłany do teamu gf

ps kurna bym wam dał ss z poczty Ban perm po eng ;]

edit@ PAN EXTERMEK CZY JAKOŚ TAK TO JEST FORUM O HAKACH JEŻELI COŚ SIĘ NIE PODOBA NIE WCHODŹ BO NIE ROZUMIEM PO CO SIĘ WYPOWIADASZ W TEN SPOSÓB.

EDIT2 MENDDOR HAH dajesz link i nawet nie czytasz co jest tam napisane człowieku pomyśl, jeżeli pisze że trzeba użyć programu BLOKUJĄCEGO to wiesz że chodzi o wysyłanie loga.

Opublikowano
EDIT2 MENDDOR HAH dajesz link i nawet nie czytasz co jest tam napisane człowieku pomyśl, jeżeli pisze że trzeba użyć programu BLOKUJĄCEGO to wiesz że chodzi o wysyłanie loga.

yyy.... czytałem? Są cztery sposoby na rozwiązanie tego problemu.Może Ty nie czytałeś? NIE JEST NAPISANE NIC O BANACH. Tylko ty sobie takie coś ubzdurałeś.

Piotrek, to dobrze że usuwasz ale ja mówię do tych którym ten błąd wychodzi i wtedy klikają lewy przycisk i błąd zostaje przesłany do teamu gf

o.O I co z tego? Może wysyła, może nie. Skąd możesz o tym wiedzieć? DOWODY. Jeżeli tak jak mówisz, błąd zostaje wysłany do GF, to bardzo dobrze. Próbują zapobiec takim błędom. TO NIE JEST ZWIĄZANE Z BANAMI. Jeżeli dostałeś, to tylko przez przypadek.

Opublikowano

@ matrixz - za cholere nie kumam o co ci chodzi i skąd te wyliczenia procentowe ? Wytłumacz konkretnie albo napisz na PW a ja Ci powiem czy masz racje czy nie.....

Jedno pragnę tylko zaznaczyć !!

WYWALIŁEM z METKA WSZYSTKO CO SIĘ DAŁO !!!

byle tylko uruchamiał się EM2 !!!

- Wszystkie pliki z rozszerzeniem .LOG

- Wszystkie pliki .EXE z folderu HS i METIN2

- Edycja Plików .INI

i co ? i CH** banany lecą z drzew dalej ...

Z całego mojego doświadczenia w kombinowaniu wiem jedno - NIE URUCHAMIAĆ ORYGINALNEGO METIN2.EXE bo w tym momencie wszystko się wysyła - taka moje teoria !

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tu chodzi o to że wysyła logi z gry że używałeś NP FB BY ERPLEY JAKOŚ TAK LUB EM2 KUMASZ? ;D

A Z EM2 MUSISZ MIEĆ HS2 OD KAMERA ŻEBY DZIAŁAŁ ALE Z TEGO CO MI WIADOMO TO NIE MA DARMOWEGO EM2 ;P

MENDDOR KURDE UTRUDNIASZ MI ŻYCIE ALE... ;]

- był temat z tym że errolog (aplikacja) wysyła logi z gry że o tej godzinie używałeś em2 ALE WYSYŁA WTEDY GDY WYJDZIE TEN O TO BŁĄD Z ???????????????????

:D

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...