Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premka

Outqer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej mam pytanko. Czy jesli lupie premke na 24h, i cos za premke (np. 5slot) to jak skonczy sie premka to slot zniknie???

Z Gory thx za odp :*

sygnaturawi.jpg
Opublikowano

Człowieku poczytaj kilka tematów w tył na pewno znajdziesz że 5 th slot znika. I nie mów głupstw.

I kurwa nie spamuje tylko odpowiadam na pytania i w dupie mam tego reporta ;/

1285279961299.gif
Opublikowano

szkoda ze mam prem... i z 5 slot jest ale nic tam nie mozesz dodawac tylko to co juz dałes wczesniej, tak samo jest z PX-ami np medic box albo ammo itp

Opublikowano

5 slot nie znika jak się skończy premke...chyba że to jest premium gold to slot jest do niej gratis na czas jego trwania więc jak premium gold się skończy to kończy się również ten slot

My hacking projects:

Visual Basic Hack [ ok ]

D3D Public Hack [ ok ]

D3D V.I.P Hack [ I'am working about this ] ;)

B y p a s s [--------------//-------------]

0a4caeb6f073499e8fc9ad7524145a3f.0.gif

Pozdra dla ziomali z Kanzas City i dla MPC BOARD

Opublikowano
Człowieku poczytaj kilka tematów w tył na pewno znajdziesz że 5 th slot znika. I nie mów głupstw.

I kurwa nie spamuje tylko odpowiadam na pytania i w dupie mam tego reporta ;/

5 slot masz na 3 dni z goldem na 24h a jak kupisz se za dinary 5slot, to bedziesz go mial przez tyle na ile go wykupiles, i nie pierdol glupot, bo lepiej wiem, bo mialem golda na 24h i se kupilem 5slot na mies,

Opublikowano
5 slot masz na 3 dni z goldem na 24h a jak kupisz se za dinary 5slot, to bedziesz go mial przez tyle na ile go wykupiles, i nie pierdol glupot, bo lepiej wiem, bo mialem golda na 24h i se kupilem 5slot na mies,

nie pierdol glupot bo jak masz premium gold to nie mozesz dokupic 5 slotu jak konczy sie premka automatycznie konczy sie tez i 5 slot

MaQ

Opublikowano

@Up

To dziwne ,że mój kumpel ma 5 sloth ( skończyła mu się premka ) i na niej ma tez bronie ...

Znawca
Opublikowano

Bronie są zawsze(do skończenia), a przy premce 24h dostajesz slota chyba na 3dni i nie możesz jak kupić wówczas gdy posiadasz!

Opublikowano

nie prawda jak masz premke golda i chcesz do kupic sobie 5 slot to pojawia sie komunikat ze "5 slot jest darmowy dla uzytkownika ktory posiada golda" angielski sie klania jezeli ktos nie rozumie i tylko glupoty gadacie ze tak mozna zrobic

MaQ

Opublikowano

U madmaxa było napisane że na premce na 24 h masz.

Przez 24 godziny będziecie mieli:

+50% exp zdobywane podczas gry

+2 000 dodatkowych dinarów w grze na zakupy

zniżka 20% na zakup broni w marketplace i na G1 za kredyty

ominięcie restrykcji lv, przy zakupie broni w marketplace i na G1 za kredyty

dostęp do wszystkich map przy zakładaniu gry

dostęp do wszystkich itemow z zakładki PX w item shop

przywileje klanowe

właściwości loginu - złota ramka naokoło herbu w grze

możliwość zakładania gier z hasłem

dostęp do wszystkich map

można dowolnie nazywać tworzone pokoje

Przez 3 dni będziecie mieli:

Super Mastera

5 slot

Czego nie lubię ? Spamowania...

Jeżeli macie ciekawe propozycje odnoście serwera na którym trzeba się pomęczyć z eq i expem ale yang leci ok. To pisać, chętnie wbije.

Opublikowano

kupiles premke na 24 godz jak tak mowisz kupiles sobie 5 slot np na 30 dni kupiles sobie pron do ktorej premka potrzebna np na 30 dni to masz slot i bron przez te 30 dni a premium swoja droga

Jeśli pomogłem daj 5*

NIE HAKOWAC NA POLSKIM

LEPIEJ SZWABÓW POWKURZAĆ

31471.png

31873.gif

31188.png

30710.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...