Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]Ban

K4but0o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Dostałem bana na IP na gordonie za robienie kilku kont i tutaj moje pytanie da sie jakos go ominąć ? Zmieniłem nazwe kompa ale to nie dziala, jak dam proxy settings to nie da sie tego wlaczyc;/ Konta moge sobie zrobic z innego kompa w szkole np ale czy jest szanse ze jak wlaczam GSYS Loader zeby sie wyświetlały hacki i nie pisało banned ?

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem czy się wyświetlą hacki. Ale możesz zmienić IP programem HideMyIP i wtedy spróbować odpalić hacka. PoZDRotongue.gif

@Down

Jest plik który przedłuża czas działania HideMyIP, tylko nie wiem skad go wziąść.

UP jamjestmacie

Sorry , ale jak ty to napisałeś to ja byłem w trakcie pisania. wink.gif

Edytowane przez zabaf

dópa!

Opublikowano

Ja nie chce Hide my Ip !! Umiem tego uzywac ale chce jakas inna opcje !

kabuto.png

Opublikowano

jeśli masz zmienne Ip to resetujesz modem, jeśli stałe, to musisz zachcieć ... nic innego nie pozostaje ...

Opublikowano

a napisz skad masz internet bo jak z upc to ci pomogę sam też tak miałem xD

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Siema

Dostałem bana na IP na gordonie za robienie kilku kont i tutaj moje pytanie da sie jakos go ominąć ? Zmieniłem nazwe kompa ale to nie dziala, jak dam proxy settings to nie da sie tego wlaczyc;/ Konta moge sobie zrobic z innego kompa w szkole np ale czy jest szanse ze jak wlaczam GSYS Loader zeby sie wyświetlały hacki i nie pisało banned ?

1.jak masz zmienne ip to dascie ćos z tym zrobić jak masz stałe to nie 2.zmiana nazwy kompa 3.program do usówania ćasteczek z przeglondarki ważne 4.jeśli wykonałes 3 pierwsze punkty nowy imeil 4.rejestracja najlepiej na nowej przeglondarce jak tego nie zrobisz i tylko zmienisz ip to konto bendzie wazne tylko 1 dzen i sie połapiom ja zrobiłem zgobnie zpunktami i mi 2 dzen jedzie bez proglemu po 10 rejestracji na gordon sys

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

@UP

Napisz spokojnie i wyraźnie bo nic nie rozumiem ! I ja mam bana na IP to mam new konto przez proxy zrobić ? Następnie zalogować sie do gordonsys przez proxy na przeglądarce czy nie ?

kabuto.png

Opublikowano

@UP

Napisz spokojnie i wyraźnie bo nic nie rozumiem ! I ja mam bana na IP to mam new konto przez proxy zrobić ? Następnie zalogować sie do gordonsys przez proxy na przeglądarce czy nie ?

przez proxy ci nic nieda musisz mieć zmiene ip wjem to z doświadczenia

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

@UP

Mylisz sie ! Właśnie zmieniłem IP proxy zrobiłem nowe konto, nowy mail, zaakceptowałem zasady i dziala gordon ! Tylko jak coś trzeba zmienić nazwe kompa i grupy roboczą, po prostu oni patrza na IP robienia konta !

kabuto.png

Opublikowano

@UP

Mylisz sie ! Właśnie zmieniłem IP proxy zrobiłem nowe konto, nowy mail, zaakceptowałem zasady i dziala gordon ! Tylko jak coś trzeba zmienić nazwe kompa i grupy roboczą, po prostu oni patrza na IP robienia konta !

zobaczysz jutro czy bendzie dzałało

nowyfolder6.jpg

Opublikowano

Będzie działało ! Bo jak sie robi konto to oni patrz na IP i nazwe kompa a skoro mam IP inne przy zrobieniu konta i inna nazwe kompa oraz grupe robocza, potwierdziłem maila i mam całkiem inny mail z 10minutesmailm to więc będzie działać

kabuto.png

Opublikowano

@up

No sorry, ale co to wnosi do tematu?

Spróbuj się zarejestrować i dopiero wtedy napisz czy działa, czy nie.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

@up

Nic nie będzie, po prostu się nie zalogujesz, nie będziesz mógł przeglądać ich forum, ani używać gordona.

@temat

No dobra, więcej już Ci nikt nie pomoże, spam się zaczyna - zamykam.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...