Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Krolestwo

bachormilion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Shinsoo pod względem handlu i expa.

Handel - tu się powinieneś domyśleć, pisze w opisie mapy, że to jest kraj do handlu [coś w tym stylu], najwięcej ludzi gra w Shinsoo

Exp - Duże spoty.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Tak jak kilku poprzedników jinno the best, duży rynek, najczęściej w nieb. królestwie jest dużo większych lvl, i ogólnie jak są większe lv to i niektóre eventy wygrywają.

Sygnatura by

AdamS12

Każdy dodatkowy + mi się przyda, więc bądź pomocny i daj +. To nic nie kosztuje.

Tutorial Jak zrobić spolszczenie

Opublikowano

Spójrz gdzie topka gra, to procentuje na przyszłość, ja gram na s8 w Jinno i jak wpadnie taki ZWIERZ na event z ekipą to wygraną mamy w kieszeni. Jinno ma dobre spoty do expienia na lv 1-50. Największy spot BO.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

Jinno. Duże spoty na dzikusach.

Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :D

Yt2game - 99 Lvl - ON

LFlongju - 94 Lvl - OFF

GSyt2 - 96 Lvl - OFF

Daaj minusa! - :D

Opublikowano

ja gram od zawsze w shinsoo próbowałem w jinoo i chunjo ale bardzo małe spoty a chujno to wogóle mało osób bo mam woja 65 aktualnie jeszcze ban na nim do 2listopada ale mało ludzi jak pojechałem do red to z x3 jak nie wiecej ich bylo

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jinno fajne spoty do expa w m2 na BO i popierwsze nie są to takie nobki jak w shinsoo bym nie radził bo tylko mocni w gębie a jak pvp z nim to na 2 strzały i mówił że dmg i tak paru

99% idiotów czyta ten opis z ręką

na myszce xD już nie zdejmuj ZA PÓŹNO ^^

Opublikowano

Ale sie kurwa znawczy wypowiadają! Jeśli wiecie to chodzi o Agronas, a nie ogólnie królestwo. Gram na s9 i wiem co gdzie i jak.

jinno- najwięcej ludzi, zbiorowisko chamstwa i noobstwa, kozaki z 10-40lvl itp

chunjo- mniej osób niż w jinno, jednak zauważyłem sporą liczbe botów i hacków, na większym lvl można znalezc gildie zgraną z taka siłą aby wygrac każda wojna

shinsoo- chyba najmniej ludzi, hackow sporo nie zauważyłem, kozacki z 1-30lvl z tekstami podexpisz itp, na wyższym lvl nie mamy dużego wyboru co do gildi, bo jest ich z tych najlepszych to "ArmiaPiekiel"

Mam nadzieje, ze chodz troche przybliżyłem wybór królestwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...