Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Yt2.Org

MorelloxDD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z serwerem yt2.org gdy chce sie zalogowac wyskakuje mi tak jak bład logowanie i na końcu pisze PASIF co to oznacza. Na koncie na stronie www.yt2.org w informacjach o koncie tez pisze PASIF

PROSZE o szybka odpowiedź

Opublikowano

odblokowałeś konto na e-mailu ? bo ja jak robiłem konto to pisało żebym sprawdził maila ;0

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

na tym serverze trzeba potwierdzić rejestrację mailem. rejestrowałem się z nudów, więc wiem ;d

Opublikowano

A czemu czekam juz 2 dni podałem prawidłowy adres E-mail i niechce mi przysłać wiadomosci prosze o kontakt na gg 824888 prosze napisac kto mi bedzie chcial zrobic konto albo wytłumaczenie problemu bo bardzo chce pograć na tym privie. J3$t F4JnTY

Prosze o szybką odpowiedz...

Opublikowano

Witam,mam taki sam problem.. czy mogłby Ktos mi pomoc..;D.. |Ktos Pisał wczesniej ,że trzeba potwierdzic emaill.. Tylko jest jeden problem czekam juz od dwoch dni i nic na emiala nie przychodzi..

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@EDIT: Poszukalem na stronie i jest napisane ze moje konto zablokowane, ostrzezen 0 i takie pierdoly. Wydaje mi się że na tym serwie poprostu nie chca obcokrajowców i konta z innym IP niż tureckim zaraz po zarejestrowaniu są banowane.

Nie zbieram nic! Ale jeśli już chcesz to daj tego+

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

I tutaj się mylisz, ponieważ na stronce jest taka kula ziemska i napisane ile osób jest online. Wczoraj sprawdzałem i było:

-Poland 10

-Turkey 13.

Więc jednak polacy mogą grać na tym serwie.

-----------------------------------------------------------------------

ZNALAZŁEM ROZWIĄZANIE PROBLEMU:

1.Zrób konto na poczcie mail.com

2.Zarejestruj się na yt2.org.

3.Na poczcie dostaniesz wiadomość ale w folderze SPAM.

4.Potwierdź rejestrację i graj!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś zrobiłem konto na yt2.org :)

Zarejestrowałem się .. Podałem właściwy adres email .. I przyszło potwierdzenie maila w SPAMie !!! Tam trzeba kliknąć taką stronkę i się zalogować ... :)

Pomogłem Daj + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...