Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sms] Darmowy Sposób Na Smocze Monety

Kronk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oo pierwszy ;D

Co do Temetu Super miałem stary starter nawet niepamietam z kąd ale wyslalem i duzo wiecej sm'ów jest zajee... masz + i oczywiście 5/5 ;]

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Wg mnie robisz błąd podając tutaj taki sposób. Dlaczego?

Takich "trików" jest więcej i jak myślicie, dlaczego się tutaj nie pojawiają?

Wyobraźcie sobie grę z nieograniczoną ilością yang i SM za grosze, niby fajnie ale jaka z tego przyjemność? Żadna.

Tak to można grać ale na privach.

Myślę, że dosyć dużym problemem są boty i handlarze yang(polscy i zagraniczni) bo ceny już są kosmiczne i każdy kto nie kupuje yang jest na straconej pozycji.

Dla przykładu:

Grałem kiedyś postacią bez używania SM i przekładania yang z innej postaci (wys lvl) na której miałem ich dosyć dużo, czyli od zera i zajęło mi to dużo więcej czasu i wysiłku niż gdy używałem IS i "pożyczałem" yang z drugiej postaci.

Ale wbiłem pokaźny lvl(72) i jestem z tego bardziej dumny niż z postaci na których mam lvl 80+

Także uważam, że autor tematu jak i moderatorzy powinni przemyśleć czy takie sposoby są dobrym rozwiązaniem i czy warto zamieniać grę na PL w grę na Priv.

Teraz pewnie posypią się minusy i wielkie pretensje ale mnie to bez różnicy, chciałem wyrazić moje zdanie.

RMCF

Opublikowano

Kurde potrzebne sm a ten usunal a szkoda ^^

PRZEMOC nie jest OZNAKĄ SIŁY ale SŁABOŚCI - Bł.Ks.Popiełuszko

Wiesz co :-) : Nie obchodzi mnie to czy dasz -/+ - to jest beznadziejna zabawa wasza ... lepiej wejdz na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka ;]

kisloo.jpg

Za co Kurwa ten WARN ?!

Opublikowano

Chetni do usuniecia to osoby ktore zdazyly przeczytac i zapewne maja ochote sobie na tym zarobic nie dzielac sie z innymi. Zapewne osoby walczace o zamkniecie tematu znaly - badz poznaly sposob i nie chce konkurencji.

Prosze o przywrocenie tematu.

OMG.TECZA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...