Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak Napisać Własnego Bo

irol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie do wszystkich osób które uczęszczaj na tym forum.

Czy mógł by mi ktoś pomóc zrobić lub podpowiedzieć jak zrobić bota do "Pokemon Unleashed"

Gra jest stworzona na bazie silniku z tibi wiec pot piecie bota z tibi nie powinno być trudne, ale musiał bym grzebać w plikach żeby wszystko pozmieniać żeby postać sama chodziła i bila potworki tylko dzieli mnie jedna bariera żebym mógł to zrobić nie mam bladego pojęcia w takich tematach jak robienie botów lub zmienianie ich funkcji :(

Proszę o pomoc dziękuje :)

592ab7509c8a0_post-269355-0806558001289258152_thumb.jpg

Opublikowano

Jeśli chodzi o boty macro to najszybciej byloby gdybyś nauczył się języka AutoIT. Innym wyjściem jest też c++, ale to już bardziej ogólny język

Znajdź jakieś dobre source bota i przerób zamiast polegać na innych :)

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o boty macro to najszybciej byloby gdybyś nauczył się języka AutoIT. Innym wyjściem jest też c++, ale to już bardziej ogólny język

Znajdź jakieś dobre source bota i przerób zamiast polegać na innych :)

Gdybym potrafił to bym się grzecznie nie pytał znajomi polecili mi forum wiec napisałem posta, Nie jestem jakimś super informatykiem i nigdy nie miałem styczności z robieniem lub przerabianiem botów dlatego jeszcze raz się grzecznie zapytam czy byś był tak miły i zrobił mi bota do tej gry ??

Proszę :P

Opublikowano

żeby zrobić trzeba grać , nie przez chwile ale i poświęcić na to minimum kilka tygodni

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

żeby zrobić trzeba grać , nie przez chwile ale i poświęcić na to minimum kilka tygodni

Wiem lecz bardzo bym chcial tego bota bądźcie tacy mili i zróbcie mi tego bota proszę was. :unsure: Dziękuję Serdecznie

Opublikowano

silnik gry to nie znaczy ta sama gre ! pisanie bota należy zacząć od samego początku co najwyżej używając funkcji z poprzedniego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@Topic żeby stworzyć bota musisz grać w tą grę a jak widze ten kto gra w tibie tutaj nie zagląda a co do bota tylko AutoIT łatwe to jest tylko znajdz sobie jakiś kurs

1369851372-U355713.png

by Regman

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszyscy już Ci piszą za darmo. Nie mają lepszych zajęć, jak sam wiesz.

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Po to tu jesteśmy, żeby pomagać a nie pieprzyć, żeby na google wstukał i znalazł odpowiedź.

kwoh2cmd.png

Opublikowano

Nie zrozumiałeś mojego posta, Psycho.

Jeżeli on by myślał, to mógłbym poświęcić mój czas (chociaż wolę się opierdalać) i pomóc. Irol nie chce się jednak niczego nauczyć, tylko szuka murzyna, jakiegoś frajera który napisze dla niego program za darmo. Ja bym to nazwał żebraniem, a żebraków bardzo nie lubię. Nie dają nic od siebie tylko bujają się na klęczkach. Widzisz tutaj jakąś różnicę między założycielem tematu a żebrakiem?

Czy mógł by mi ktoś pomóc zrobić lub podpowiedzieć jak zrobić bota do "Pokemon Unleashed"
Gdybym potrafił to bym się grzecznie nie pytał znajomi polecili mi forum wiec napisałem posta, Nie jestem jakimś super informatykiem i nigdy nie miałem styczności z robieniem lub przerabianiem botów dlatego jeszcze raz się grzecznie zapytam czy byś był tak miły i zrobił mi bota do tej gry ??
Wiem lecz bardzo bym chcial tego bota bądźcie tacy mili i zróbcie mi tego bota proszę was. :unsure: Dziękuję Serdecznie

Na 4 posty 3 zawierały skamlenie o darmową robotę.

Czwarty też zacytuję, bo mnie urzekł

Nie Elf nie dziala próbowalem nawet NeoBot tesz nie dziala

Tesz Cię to razi, Psycho?

Jeżeli szukasz pomocy, piszesz poprawnie po polsku, a rozwiązaniem twojego problemu nie jest pierwszy link w google - prawdopodobnie pomogę.

Jeżeli chcesz gotowca, to najpierw podaj cenę. Cenę w pln, bo za plusy pracują lamusy :)

Opublikowano

Właśnie widze, darmowym kosztem nie pozyskasz gotowego bota, najlepiej naucz się programowania i nie polegaj na innych tylko na sobie :] A my chętnie Ci pomożemy jak będziesz miał problemy z kodem ;)

kwoh2cmd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...