Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serial ? Co Polecicie?

NuclearSun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje serialu do oglądania.Dodam że oglądałem już On ona i dzieciaki (my wife and kids) wszystkie odcinki.I także Hoży doktorzy (scrubs).Scrubs przypadł mi najbardziej bo jest w nim komedia, smutek, rozczarowanie, miłość itp.Macie jakieś seriale podobne do Hoży doktorzy? Albo coś innego wartego uwagi.Czekam na propozycje pozdrawiam :).

Opublikowano

W Modzie na sukces jest chyba wszystko czego szukasz.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ih nie o to mi chodzi.W sensie że zmieszane wszystko do kupy.A wy mi wyjechaliście z głupotą.Brawa.

Ajjj tam, pospamować każdy musi.

Terminator, kroniki sary connor.

Pulp Fiction.

Prison Break.

Dr House.

Nie ma t jak statek na disney chanel :D

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Oj kolego widzę, że nie oglądałeś Dextera - najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem, przez cały czas trzyma w napięciu i to nie jest przegięcie, że tak piszę.

Aktualnie leci 5 sezon, a na jeden przypada około 12-13 odcinków rozwijających ten sam wątek, na prawdę warto.

76555050896757077485.png

by CreatiVe01

Nieves

Opublikowano

Hałs i Dekster to crap.

Spróbuj: Tajemnice Smallville, Fringe, Supernatural, Weeds, The Family Guy*, The Simpsons*, choć nie wiem, czy któryś z tych seriali trafi w Twoje wyrafinowane gusta.

*animowane

off

Opublikowano

Dr. House ;]

Albo moda na sukces :D

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Ja oglądam Majke i na wspólnej na TVN :D

A polecam ci : dr House Sezon 7 się zaczął ^^... CSI: Kryminalne zagadki Miami-Nowy York Najlepsze ;) and Discavery wciąga ;D

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

Takich co już nie ma w telewizji to Kompania braci, Dexter, Drużyna A (z lat 80, ale cudo). Tych co lecą obecnie TV nie oglądam bo to chlam i nic więcej.

Jakiś ludź usunął...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...