Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 7

Gość WhiteSTAR1906

Rekomendowane odpowiedzi

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Właśnie co kumpel zrobił mi formata kompa. Teraz czas na instalowanie sterowników. Problem mam taki, że nie działa mi dźwięk, może mi ktoś napisać gdzie sprawdzić jakie to mam sterowniki zainstalować ? ; >

Nie śmiać się, bo serio nie wiem ^^

@a tak pozatym, że jak już tutaj piszę, to skorzystam z sytuacji :D znacie jakieś fajne komedie ? Jak tak to piszcie tytuły, bo nudy w chuj ;P

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Zainstalowałem noi nadal nie działa ; / Może mógłbyś podesłać mi link, lub coś innego, byleby tylko działał dźwięk...

@Aha, i chcę przypomnieć, że mam 32-bitowy system :>

Opublikowano

Poszukaj sterowników na stronie producenta głośników.

Też tak miałem ale okazało się że źle głośniki podłączyłem :D

Może to pomoże:

http://www.dobreprogramy.pl/KLite-Codec-Pack,Program,Windows,13135.html

Kliknij Lubie to ;)

Opublikowano

Poszukaj sterowników na stronie producenta głośników.

Na prawdę jesteś taki głupi?

@top

Sprawdź sobie everestem jaką masz dźwiękową i poszukaj sterowników...

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@UP zainstalowałem noi nic. Raczej potrzebuje sterowniki do karty dźwiękowej, już wiem jakie, ale nie mogę znaleść pod windows 7 Ultimate, stery nazywają się "ad1888 driver" może pomóc mi ktoś szukać takich pod windows 7? ;< Nigdzie nie moge znaleśc..

@Mateq sprawdzałem DriverMax ale mi nie może znaleść tych sterowników ; <

Opublikowano

Panel sterowania> dzwiek odtwarzanie wybierasz glosniki albo sluchawki daj wlasciwosci Ogolne (1 zakladka) sprawdz Informacje o kontrolerze bedzie pod nazwa sprzetu i wlasciwosci zakladka sterowniki i poszukaj tam

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@2xUP Ty mi wypisujesz jak to zrobić w windows xp a nie na tym rzecz polega -,-

@UP mam ten program, nie za bardzo go ogarniam, pozatym nie mogę w nim znaleść sterowników od karty dźwiękowej ; /

Pomóźcie bo nie mogę wytrzymać bez muzyki :D

@down właśnie sprawdzam i mi nie wykrywa głośników ; < (pierwsze musze sterowniki karty dźwiękowej chyba zainstalować, które trudno znaleść na W7)

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

No wiesz, zainstalowałem już 7 i nie chce zmieniać. Jedyny problem to mam ze sterownikami do kompa(wszystkie zainstalowałem oprócz karty dźwiękowej) , sam też miałem XP przec całe życie ( :P ) i był wręcz wspaniały, myślałem, że W7 to kolejny niewypał jak Vista, lecz zostałem miło zaskoczony. Komputer szybciej pracuje, lepsze funkcje ma, ładniejszy wygląd itp. :D

Opublikowano

Jeśli problem nadal występuje to są 2 możliwości:

1. Spalone głośniki (lub zasilacz)

2. Wyciszony system <- bardziej prawdopodobne, niżbyś stery do karty dźwiękowej potrzebował w win7

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@Up to są słuchawki ;> działają mi na laptopie, lecz na sformatowanym kompie już nie ;/ (wcześniej śmigały jak tralala)

Zaraz dam ss co mi wyskakuje jak chce jakieś mp3 załączyć..

@jak chce jakieś mp3 załączyć to takie coś mi wyskakuje http://img80.imageshack.us/img80/2421/loll2.png

Opublikowano

Jeśli masz kartę graficzną zintegrowaną, a raczej taką masz, to podaj mi tu model Twojej płyty głównej.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

No właśnie z tym mam problem, gdzie to szczegółowo pisze jaką mam płyte główną ? :D

Opublikowano

No właśnie z tym mam problem, gdzie to szczegółowo pisze jaką mam płyte główną ? :D

Spróbuj tym programem

http://www.dobreprogramy.pl/Everest-Ultimate-Edition,Program,Windows,12798.html

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@up pobieram zaraz dam edita i napisze co i jak :D

@dobra wchodze w ten program daje płyta główna i co? chcesz nazwe procesora ?

Opublikowano

@up pobieram zaraz dam edita i napisze co i jak :D

@dobra wchodze w ten program daje płyta główna i co? chcesz nazwe procesora ?

Nazwa płyty głównej.

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

Nazwa płyty głównej Asus P4P800-X

@jak coś jeszcze chcesz to mów bo to dla mnie ważne :P

Opublikowano

Masz problem :/

To jest dość stara płyta główna i nie zrobili sterowników pod Windows 7 (Pod Viste też nie)

Zostaje ci XP, Windows Server 2003 i starsze.

:/

Opublikowano

A może poprostu masz odłączoną karte dźwiękową . Sprawdź czy jest do końca podłączona .

BEZPIECZNY TRANSFER DANYMI NA CHOMIKUJ.PL

Opublikowano

A może poprostu masz odłączoną karte dźwiękową . Sprawdź czy jest do końca podłączona .

FAIL!

On ma zintegrowaną kartę dźwiękową.

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

No to chyba mam problem :D Cóż. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...