Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mp7A1 Vs Winchester1300

InfoMode

Co jest lepsze  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która bro? jest lepsza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli była taka ankieta to prosze o link do tej ankiety

MP7 bardziej wszechstronne(mój głos na niego) ale szpan to Winchster a po za tym fajnie mieć takiego wielkiego shotguna.

Opublikowano

A naprzykład opłaca się kupić MP7A1 na 3 slot , a jak kupie sobie 5 slot to tam Winchester(Shotgun)

Ewentułalnie napiszcie jaki zestaw też się opłaca (Bronie od 3 do 5 slotu)

Opublikowano

Powiem krótko zwięźle i na temat jeżeli ktoś ma Obcykane Shotgun to zajebista rzecz natomiast jeżeli nie to lipa Ale ogółem kosa i zagłosowałem na shotGuna

Opublikowano

Wy na prawde nie macie co robić, brak słów po prostu. Jakim zerem trzeba być, żeby zrobić taką ankietę? A w tym temacie same ProHajty sie wypowiedziały wyżej. Wiadomo, że MP7A1

// M@niek: I za te zera, łapiesz warna. Zważ na słowa.

Opublikowano

Moim zdaniem to dwie zupełnie inne bronie i nie ma ich co ze sobą porównywać.

MP7 - dobre na wszystkie tryby, dużo ammo, wysokie obrażenia, szybkie. 3,5 slot

Winchie - ogromne obrażenia; w klate bierzemy na hita, wiadomo. 5 slot

Moim zdaniem winchester jest dobry na dobijanie, jako dodatkowa broń na tym 5 slocie.

Raczej kiepsko się sprawdza jako podstawowa broń, ma mały magazynek, wielki odrzut i jest dobra tylko na "bezpośrednie starcie"

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Wy na prawde nie macie co robić, brak słów po prostu. Jakim zerem trzeba być, żeby zrobić taką ankietę? A w tym temacie same ProHajty sie wypowiedziały wyżej. Wiadomo, że MP7A1.,,,,,,

Twoja wypowiedź też wcale wyjebista nie jest a jeżeli mnie krytyukujesz i mówisz że jestem ProHajtem to zapraszam porównamy się i zobaczymy

Opublikowano

Mp7 the best duży dmg, celny, mały rozrzut, dobre na małe i dalekie dystanse a winchester nawet duży dmg tylko trzeba nim trafić, duży zrozrzut, na bliskie dystanse. Więc moim zdaniem mp7. A w ogole to winchester jest tylko na 5 slot a on troche kosztuje :unsure:

robal.gif

ts3.MineMania.pl

1-27518-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Opublikowano

Winchester

Do niego trzeba mieć skilla i szybkiego neta.

Bez tego nie ogarniesz tej broni. Ale jak już ją poznać to na CQC wymiatasz z mp5 na 3.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Jeśli była taka ankieta to prosze o link do tej ankiety

Mp7A1

1. Jest Szybsza

2. Ma więcej ammo

3. Jest droższa < ale opłaca się wydać na to G1 < dinary ;D >

Opublikowano

Zaglosowalem na mp7, winchestem trzeba nabrac duzego skilla.. i nie daj Boze miniesz sobie pare milimetrow obok goscia tos jest trup ^^

Proponuje zestaw:

1. piesci, ew nozyk

2. m500 (bron jest swietna, z bliska zawsze mi head wchodzi :) <1 strzal i gosc lezy>, co prawda troszke mi zajelo nabranie skilla ta bronia, ale warto bylo. Gdy nie trafiles za pierwszym razem w glowe, konieczne 2 role, jeden za plecy, drugi spowrotem <gracz jest wtedy zielony> xD no i masz go plecami, teraz juz musi pasc> :D ew. mp5k.

3.mp5 ew. k1

4. ------

5. mp7:)

przynajmniej ja tak sobie biegam i nie narzekam :) szkoda mi dinarow na k1 ;D

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Wy ludzie nie mówcie że beznadziejna Ankieta chce mieć po prostu pewność co kupuje i czy się opłaca

A dla ścisłości jeśli chodzi o skil Winchesterem1300 (Shotgun) to akurat z tym nie ma problemów

Opublikowano

Na Twoim miejscu wziąłbym MP7A1 , broń cud miód . ;D

Szybko zabija , ściągniesz 2 gości na pewno na magazynku (sam tak robiłem) , nie musisz campić. :D

//Sygnatura nieregulaminowa

TheJeron78

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...