Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lokalizator Mobów Itp

Gość Xanan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dawna korzystam z pomocnego moim zdaniem lokalizatora mobów itp:

http://shaiya.kendor.org/shaiya.php

Polecam tą stronkę zarówno początkującym jak i doświadczonym graczom. Czemu? Ponieważ mamy tam spis większości mobów wraz z lvl, spis większości NPC na mapach, większości questów tłumaczonych łopatologicznie - gdzie się zaczyna, co trzeba zrobić, gdzie się kończy. Ponadto jest tam możliwość ustalenia swojego lvl, dzięki czemu będziemy widzieli na jaki kolor mamy danego moba, ile exp za niego itp. Niestety, całość jest w języku angielskim oraz brakuje paru map, niektórym mobom nie określono lvl, ale moim i paru innych korzystających z tego osób zdaniem są to braki, jakie można wybaczyć - bo jeśli człowiek chce, to się uprze i znajdzie to czego potrzebuje. Bo jaki to problem sobie przetłumaczyć nazwę lub po osiągnięciu 50 lvl znać grę na tyle by wiedzieć to czego w lokalizatorze brakuje? ;)

Gorąco zachęcam do korzystania z tego lokalizatora. :)

(Tak na marginesie, mam wrażenie, że twórcy stronki grali darkami :D)

Opublikowano

Słuchaj kolego ten link nie działa i wysyła na jakąś francuską czy coś w tym języku strone ..

Opublikowano

Fakt, był to czasem spotykany problem, ale nie mam zielonego pojęcia z jakiej przyczyny tak się dzieje. Występował on kiedyś losowo na różnych komputerach i różnych przeglądarkach - sprawdź czy na innej przeglądarce ew, jeśli możesz na innym komputerze pojawia się ten problem. Wiem, że tak się zdarza, jednakże od jakoś miesiąca jest to pierwszy przypadek, dlatego przepraszam, nie spodziewałem się tego ponownie. Zwykle jeśli Ciebie na taką stronę wyrzuci (coś tam o serwerach reklamują chyba itp) to czekasz chwilę i jest ok, ew. sprawdzasz gdzie indziej.

Domyślnie, powinno to wyglądać następująco:

http://img843.imageshack.us/img843/8945/zdjecieshaiyakendor.png

Napisz jeśli uda Ci się wejść, bo strona jest, działa, ale widocznie znów niektórym sprawia problemy.

Opublikowano

Gdyby ktoś był tak uprzejmy i powrzucał te mapki tutaj oraz przetłumaczył to i owo, bo nie każdy jest poliglotą :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...