Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd Łączenia Się Z Serwerem Chiński Client

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

A więc załozyliśmy z kolegą serwer ...

I jest tak jest to serw na kompie kolegi i odpala serwa port mapa all porty odpala - Hamachi

I mój porblem jest taki jestem połączony z hamachi mam IP z hamachi kolegi z końcówką 159 ...

I gdy włańczam metka przez sure w chinolu loguję się na raina i dupa ...Nie chodzi ...Błąd podczas łączenia z serwerm

PS: Zaporę kolega ma wyłączoną - prubuowałem kilka razy z końcówką 100 i 159 przez spolszczenia miałem to samo ...

Wiem , ze takich tematów jest wiele ale żaden nie pomógł ...

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

Kolega all dobrze zrobił bo gra już2 dni a ja się mecze mam 3 metki z 2008 każde dobre wgram tak po prostu spol i nie chodzi z kamer modemteż spol dobre to wiem ( Może złe ale wole na chinolu grać )... Na chinolu tak samo jemu śmiga git ... Jutro da mi płytkę z chinolem innym może zadziała ... Port map uruchomił all porty z swoim Ip ... Help ;d UP + ale i tak nie pomogło ..

bfh00x.png

ZAPRASZAM DO GALERII !

Opublikowano

Kolega all dobrze zrobił bo gra już2 dni a ja się mecze mam 3 metki z 2008 każde dobre wgram tak po prostu spol i nie chodzi z kamer modemteż spol dobre to wiem ( Może złe ale wole na chinolu grać )... Na chinolu tak samo jemu śmiga git ... Jutro da mi płytkę z chinolem innym może zadziała ... Port map uruchomił all porty z swoim Ip ... Help ;d UP + ale i tak nie pomogło ..

Ja tez tak mam ^^ juz mi 20gm przelecieli kumpel zrobil mi konto i mam blad