Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Metin2 Hackshield Bez Haxów

Krayter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja banana... Otóż chodzi o to,że ściągnąłem najnowszego Metina ze strony metin2.pl (norma no nie?) i jak torrentuje , patchuje a tu mi HS wyskakuje ,chodź nie mam nic zainstalowanego w nim nawet dmghacka, em2 czy kamera. Metek czysty jak łza :0 OCB? za pomoc + i 5

Opublikowano

Może antywirus coś wykrył i ci usunął jakiś plik, bez którego nie będzie działać, pobierz jeszcze raz tylko najpierw wyłącz antywirusa i najpierw zainstaluj, i storentuj, i możesz włączyć antywira. Innego pomysłu nie mam, ale jestem prawie pewien, że to to.

Opublikowano

Fail... Nikt z was nie ma racji próbowałem wszystkie sposoby, ale żaden nie działa. xxxGothicxxx wątpie żeby to zadziałało, bo to jest metek 2010 w niedziele ściągany więc nie powinno być problemów heh qhaski niestety antywira nie posiadam :)

Opublikowano

Sciagnij paczke clienta z mojego tematu i wrzuc tam swoje foldery pack (bez root i locali) i bgm. Na 100% dziala ci jakis program w tle ktory modyfikuje pamiec programow i dlatego azdy hs go wykryje. Wejdz w menadzer urzadzen i zpbacz jakie tam masz procesy uruchom,ione. Poczytaj dokladnie o kazdym na google i sie dowiesz ktory proces bedzie winny :)

Opublikowano

Misiekantos253 spróbuje od razu gdy tylko mi net podłączą ,bo teraz mam radiowy i strzaszne limity bo przechodzę z TP do Orange i mi ściąga po 3kb/s ;\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...