Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poczatkujacy

ForMental

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar zagram w Silkroad ale niewiem jaka jest strona glowna i kim zaczac jak sie w to gra. Mozecie mi wszystko co powinienem wiedziec na poczatku napisac? Z gory thx bd +/- 5

Opublikowano

Wybierz server helios najlepsza postać dla początkującego china sword jak co to nuker biggrin.gif powiedz jaki nick będziesz miał dam cie do gildi i tam będziesz miał dużo pomocników.

WRC Najlepszy przyjaciel człowieka :D

Good_nuke.pngSedivens_PL.png350x19_1261406460_35806.gif29980.gif

Opublikowano

O no i już dostałem minusa papasmerf uspokój się bo ciągle mnie minusujesz angry.gif.

WRC Najlepszy przyjaciel człowieka :D

Good_nuke.pngSedivens_PL.png350x19_1261406460_35806.gif29980.gif

Opublikowano

@TOPIC

Zacznij grać Full STR Bowem(pacheon). Zacznij grać na jakimś nowym serwerze(jak będziesz wybierał serwer to w nawiasie będzie NEW).

@2UP

W dziale Silkroad - Dyskusja Ogólna może rozmawiać o wszystkim co dotyczy gry ale nie dotyczy botów, bugów itp.

@UP

Nie spamuj.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Witam mam zamiar zagram w Silkroad ale niewiem jaka jest strona glowna i kim zaczac jak sie w to gra. Mozecie mi wszystko co powinienem wiedziec na poczatku napisac? Z gory thx bd +/- 5

Masz

To jest ukryta treść, proszę
temat o postaciach (może pomoże). A zamiast grać na international sro, polecam spróbować na csro, ksro, rusro

To jest ukryta treść, proszę

Jakiś ludź usunął...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...