Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cheat]Multihack Inferno + Dodatek

EmpioS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MultiHack Interno

Skill Hack, AutoPick, Normal & ZoomHack & NoFog

1) wbudowany Skillhack ;]

0911015624.jpg

2) Normalny panel czyli speedhack , attakspeed , wallhack

3) AutoPickUP

4) ZoomHack & NoFog - powiększa i usuwa mgłę ;]

Czym włączamy :

AutoPickUp - F9

Noramal Panel - F8

ZoomHack & NoFog - F8

Instrukcja :

1. Trzeba posiadać

- Kamer mod najnowszy

- Dodatek i HS ze stronki kamera

- metek 2010 nie torrentowany ;]

2. Wklej Root dodatek i metin2client.bin

3 Odpal grę ;]

PRZED Wklejeniem Metin2Client.Bin zrób kopię zapasową ;]

Download :

To jest ukryta treść, proszę

Mirror2

Hasło :

Skan :

Dodatek

Jest narzędzie umożliwiające żeby zagrać na Pl'u na all cheatach ;]

Uwaga Trzeba mieć nie patchowanego metina 2010 lub 2009 !

Download :

Skan :

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

Nie kapuje o co chodz i z tym dodatkiem ? Na wszystkich chetach ? masz na myśli to , że będe mógł odpalić każdego hacka ? Nie wierze ....

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Dobra robotka , ale chyba tylko NEOKID'om sie to przyda .

Pzdr GZ ; )

[x] 10 Postow

[ ] 50 Postow

[ ] 100 Postow

[ ] 150 Postow

[ ] 200 Postow

[ ] 250 Postow

[ ] 300 Postow

Opublikowano

Empios troszke juz masz tych cheatow ale napisz jedna pozadna instrukcje jak odpalic ja teraz sprawdze czy dziala na niepatchowanym i dam edita to troszke potrwa bo musze jeszcze raz zainstalowac a na tym cliencie kicka?

Edit: OMG... wytlumaczylbys cos wklejam te root do pack potem wklejam nopatchmetin2.exe a potem metin2client.bin.exe

odpalam przez obydwa obejscia i nic ! wytlumacz to jasno w punktach bo nierozumiem prosze cie bo mozesz to dodawac dla nabicia postow jezeli nie to daj instrukcje ^ ^

Opublikowano

@ O bosheza chwile napiszę ;]

@ a co do dotatku to on pozwala na używanie cheatów od UG itp oprócz tych starych

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

aha sorki niezalowazylem tego ;p testuje teraz

Edit: "Blad podczas laczenia sie z serverem" to przez to ze niejest torrentowany ani patchowany metek co mam zrobic? zrobilem wedlug instrukcji zainstalowalem metka 2010r niepatchowalem nietorrenotowalem wkleilem pliki root do pack i wkleilem dodatek NoPatchMetin2.exe i metin2client.bin i odpalilem przez to metin2client.bin i wyskoczyl wlasnie ten blad pomocy

Opublikowano

YYY ale jak nopatch otworz znaczy sie jak to otwieram to otwiera mi metina i jak mam metina odpalonego to mam torrentowac wtedy ??? nierozumiem sorki ze jestem taki malo kapujacy ;/

Opublikowano

zaraz przetestuje i dam edit

ej mogl bys dac na inny upload np speedyshare bo na mega pisze ze plik nie dziala tym czasowo

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Opublikowano

Empios a wiec tak ztorrentowalem metka i wkleilem te rooty do pack i hs do metka i jak wlaczam przez wszystkie obejscia itd do mi jak sie laduje juz po wybraniu postaci pasek i sie zaladuje to sie metek wylacza ;/////

Opublikowano

@UP dziwne ! mi all śmiga więc nie wiem co jest teraz spróbuj zadać pytanie w szukajce ;] moze bedzie odp bo juz widzialem takie temat ;]

1369851372-U355713.png

by Regman

Opublikowano

EmpioS zacznyna mnie już denerwować twoje kopiuj wklej nie sprawdzisz nawet ss nie masz swojego wszystko z innych for i nie wiem co sobie myslisz.

Opisał byś tego autopicka czy klika tylko z i czy działa na tym AP drophack a nie walasz się z takim kitem i myślisz że + dostaneisz

Opublikowano

Po 1. SS jest z metina włoskiego a na nim nie widać EQ nawet jesli zmienisz ip serwerów na te z PL to i tak nie ruszy na tym twoim pseudo dodatku

po 2. Ściagasz pliki z UG i nawet nie sprawdzasz czy działa na PL dopiero później kombinujesz co to zrobic żeby zadziałało

po 3. Dostajesz - za to co nie działa, chociaż N30kid tego nie sprawdzi nawet...

Nie chce mi się więcej wymieniać bo nie będe cie krytykował na forum publikum... Przemysl to sobie i się troche ogarnij...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...