Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gra Z Facebooka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Lubie się czasami bawić w cheat engine, aby polepszać swoje umiejętności w tym, i biore często jakieś gierki z FB pod "lupe". Jednak teraz trafilem na taką która mnie przerosła i nie moge dać jej rady. Gra o której mowa to Parking Mania

To jest ukryta treść, proszę
. Jestem ciekaw czy to ja po prostu nie moge jej podołać czy może nie da się jej "złamać". Może akurat rozwiązanie jest proste a ja nie moge go dostrzec:P. Miło byłoby jakby ktoś "rzucił" na to okiem z innej perspektywy. :P

Opublikowano

Chyba nie da rady złamać gier z FB (za dobre zabezpieczenia)

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

to gra zręcznościowa co niby w niej jest do zhakowania ??? nie zbierasz kasy ani zadnych przedmiotów a punkty dostajesz za kierowanie samochodem, jak ci nie wychodzi to jak widać nie potrafisz jeździć , pokonać 10 lvl nie jest problem dla dobrego gracza to ok 3-4 minuty gry

p.s. nie problem napisać algorytm sterujący samochodem i zrobić bota , tylko tzreba odrobine chęci

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to gra zręcznościowa co niby w niej jest do zhakowania ??? nie zbierasz kasy ani zadnych przedmiotów a punkty dostajesz za kierowanie samochodem, jak ci nie wychodzi to jak widać nie potrafisz jeździć , pokonać 10 lvl nie jest problem dla dobrego gracza to ok 3-4 minuty gry

p.s. nie problem napisać algorytm sterujący samochodem i zrobić bota , tylko tzreba odrobine chęci

Oczywiście, że grę jest łatwo przejść. Tylko, ze ja tak jak mówiłem próbuje sobie hackować rożne gierki żeby podnieść swoje marne umiejętności :D. I próbuje zhackować ilośc punktów nie przejść :P. A tak przy okazji w czym można taki algorytm napisać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...