Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Aoede S2

ArQuel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema .

Mam zamiar otworzyć drugi serwer metin2 pod nazwą Aoede s2 ,

ponieważ pierwszy serwer się rozkręcił już w miarę mogę pomyśleć o drugim.

Teraz moje pytanie jest takie graliście na old serwerach typu vipmt2 newlongju2?

Pomóżcie mi i dostarczcie trochę wiadomości co na nich było . :)

Potrzebne mi informacje o dropie co było w sklepach . Ogółem propozycje co dodać ,co zmienić itd :)

Każda odpowiedź będzie nagradzana + lub - jak kto woli : )

Opublikowano

@ ArQuel™,

Mi się wydaje, że jak chcecie naprawdę ogarnąć nowy serwer i zebrać na niego ludzi, to powinniście zrobić coś na zasadzie CandyLongju, wiadomo, że byście nie zrobili nawet 1/4 tego co oni mają i co potrafią zrobić, ale możecie się starać, a serwer pod CandyLongju na 100% zyskał by gigantyczną popularność, bo taki serwer w rękach Polaków to cudo by było :) Tyle ode mnie...

// Edit

Każdy kto popiera moją wypowiedź może (lecz nie musi) dać +'ika, zobaczymy ile osób chciałoby coś takiego :)

Opublikowano

jeśli chodzi o nl2 to dodam coś od siebie

handlarze byli tacy jak na globalu nic z is'a i wszystko +0, kowal nie palił do +6 i trzeba było ulepszacze od +0 do +9 tylko nie pamiętam ile było % na +7,8 i 9

ku dropily z metinow kd na +5 robilo sie w dt nie bylo epikow itp. exp to juz nie pamiętam ale pamiętam to że za 1 grupkę psów szedl 9 lvl ale na typu longju2009 za grupę psów szło 30% expa

napewno grało by w chuj dużo ludu bo na pewno każdy tęskni za starymi serwerami tak z jednej strony to żałuję że udostępnili

pliki serwerowe

pozdrawiam :)

toudi225_12839_3.png

Opublikowano

Nie mam pytań ! koleś bierze się za 2 serwer chociaż 1 nieogarnięty ^^ exp nie dopasowany w ogóle żenada bardzo mało osób gra więc chce 2 zrobić 0_o

oficjalnelogo.png

Opublikowano

Nie mam pytań ! koleś bierze się za 2 serwer chociaż 1 nieogarnięty ^^ exp nie dopasowany w ogóle żenada bardzo mało osób gra więc chce 2 zrobić 0_o

Biorę się za drugi ,ponieważ Shinku ogarnia s1 :) . Czekam na odpowiedzi dotyczące vipmt2 ,nl2 ,longju2009 i candylongju .

Opublikowano

nie rób NL 2 Bo nikt ci nie będzie grał zrób coś pod przykład Candy Longju dużo polaków tam gra ale oganicza im to ze włosi zablokowali polskie ip a fajnie by sie mykalo na takim candy longju PL.

1297511584u170772.png
Opublikowano
19. Dyskusje dotyczące serwerów można robić, gdy uzgodnimy to wcześniej z moderatorem lub kid moderatorem działu.

i żeby to było ostatni raz. ;p

Opublikowano

Gralem na tych wszystkich serwerach od nl2 po kingmt2.

I powiem ci ze tak nie bylo latwo ;)

Na 2009longju hwang nie byl w IS tylko miales go z jakiejs misji + 5 kamieni metin.(do przywolania)

NL2 - Handlarze +0, u handlarki puste butle do misji jakiejs.. Ogólnie mieli klimat ;) Czcionke mieli zmienioną na taką "japońską ^^" Ogółem fajnie było ;)

a wykurwiaj.

Opublikowano

Macie może jakiś film przedstawiający NL2? Ponieważ mało z niego pamiętam : ( .

Serwer będzie miał stary dobry klimat i nowy wielki temperament ;)

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=0M6FjJ-1Gd8 troche o expie na 1lvlu i na 38 xD

jak znajdę jakieś jeszcze inne filmy to dam

i co do epików to jednak były przypomniałem se xD ale z tego co pamiętam to tylko chinole je mieli

jak chcesz zeby byl klimat nl2 albo vipmt2 to nie dawaj spolszczenia na serwer tylko zeby byl po chińsku xD

pozdro

toudi225_12839_3.png

Opublikowano

UP@

na vipie bylo spolszczenie <_<

tutaj masz filmiki :

http://www.youtube.com/watch?v=3tiZSSiCW98&feature=player_profilepage

http://www.youtube.com/watch?v=9-BWvQnKDpo&feature=player_profilepage

http://www.youtube.com/watch?v=ElYk2VnF5f8

epiki to te podstawowe : wachlarz zbawienia > diabelski wachlarz

miecz bojowy > syriusz itp..

999 post

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

@up chodzilo mi o to zeby serwer nie byl po polsku czyli questy itp xD o juz dziala edit :D

sorrki ze tego nie pisze w edicie ale nie chce mi edytować posta jak klikam na to

jeszcze z tego co pamiętam to fmsy dropily w m2 z dzikusów i magnet na BO

toudi225_12839_3.png

Opublikowano

zrób po prostu taki serwer żeby były takie emocje jak na newlongju (chociaż bez naszych skośnookich przyjaciół to będzie bardzo trudne) zmień tylko tak żeby można było w miare łatwo wbić skill na G i zrobić jakies bony w itemkach

Opublikowano

Moim zdaniem serwer taki jak NewLongju2 czy te inne stare serwery nie ma przyszłości. Zrób coś pod wzór CandyLongju i LandOfPowa wtedy będziesz miał gwarancję że będziesz mieć dużo graczy aha i nie dawaj eq do IS.

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Ehh ściąga od nas -

NaidRPGOBRZ

Wymyśl inny balans gry..

Nie ściągam tylko był taki temat ,żeby zrobić taki serwer ,a mam fundusze więc mogę zrobić : )

Opublikowano

Zależy jaki chcesz serwer zrobić (Czy fun czy hard) Jak coś w tylu nl2 to taki serwer lekko hard i lekko fun. Polecam zrób exp 50% i będzie git. W sklepach kilka ulepszaczy. Albo wogule jak na nl2.

Opublikowano

Byłem jednym z 1 polaków na NL wiec opowiem nieco ;) jak wiadomo za 1 grupke 9 lvl to taki znak firmowy. misje normalnie niezmienione ulepszacze trzeba exp sie robi hard od lvl mniej wiecej 65 ;) kasa dropiła wtedy chyba po 30-50k

Opublikowano

Na VipMT2 z metkow lecialy 3-4 KU z metka dodawanie i zmiana bonow. Shopy jak na PL'u tylko +9 .

Dobry drop broni na 30 lvl 10 spotow okolo 5-8 broni :)

Expik nie byl za duzo ale dalo sie grac :)

Na NewLongju pamiatam tylko tyle ze 3 psy = 9 lvl do 50 fajnie lecialo a potem to juz schodki :P

Jezeli sie nie myle to 10 KU = skill G (nie jestem pewny)

Opublikowano

Exp leciał spoko do poziomu 30... Wtedy expiło się w m1 i exp leciał super. Na 31-32 exp stawał się normalny...

Handlarza jak na PL, z tym że :

Handlarz Zbroją miał wszystkie itemy z IS do ślubu i pier zaręczynowy po 0 Yang.

Handlarka Różnościami sprzedawała Zwój Powrotu Um za 100k ( o ile się nie myle z ceną)

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...