Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"A jednak można" - za szybko napis, mógł się tak powoli 'wynurzać' z ciemności.

"Coś o maple" - Nie było w ogóle potrzebne.

10 sekund samego wyboru postaci, nie było to potrzebne też...

Guesty?! - Chyba miałeś na myśli Questy.

Skill lvl up - Bez przesady, tragiczna nazwa.

Mogłeś bardziej ukazać walki niż menu, czy zdjecia które nie są w dobrej kopii.

Trailer mi się nie podobał, nie oceniam.

Ale poczekam na pierwszą część, liczę, że będzie z głosem.

A no i poradniki można dać też na www.southperry.pl - nowa strona o Maple.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

wiem wiem ale ja to na szybko robiłem i oczywiście będzie z glosem nawed będe miał gościa :P i to było na szybko i kręciłem wieczorem były lagi itp no ale moge zrobić 2 zwiastun i chyba zrobie ale to nie będzie że oo poradniki itp owszem małe będą ale to będzie dla początkujących i sony vegasa nie znam tylk trochę

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Filmik mi się podoba ale jak napisałeś " Robiłem go na szybkiego" Jak na szybkiego to nawet ci wyszedl ale ten Skill Level Up to - Takie sobie Ale pomysl jest bardzo świetny czekam na nastepny Filmik See ya ;P

Opublikowano

Napisz na southperry.pl. Po za tym, masz jakieś doświadczenie w MS(i nie, ~100 level to żadne doświadczenie), musisz mieć wiedzę i doświadczenie, żeby robić poradniki etc.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

robięnowy zwiastun nie na odpierdol jednym slowem taki w miare moich możliwości i mam doświadczenie co nie znaczy że nie będę prosił o pomoc wejdę na southpeery i zapytam i to nie będzie że jekieś 70+ narazie mam w planach dla początkowych graczy od czasu do czasu da sie coś 100+ ale to nie potrzebne bo każdu kto wbije 70+ już jest obcykany.I to widze mogą mi też dawać propozycje co ja moge zrobić i jeszcze nie spotkałem nikogo kto by wpadł na pomysł żeby robić coś takiego jak ja owszem widziałem filmy z seri pierwsze wrażenia ale to coś innego.Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Przepraszam, ale.... Masakra! Do tej pory nie wiadomo co ty w ogóle chcesz zrobić. Twój pierwszy poradnik będzie się nazywał "Jak uRZyć potów i CTRL?"? Po 2 żeby napisać taki* poradnik trzeba znać angielski i POLSKI. Ty niestety nie znasz nawet podst. zasad języka... Na przykład twój post @UP 1 ZDANIE ZAWIERA 67SŁOW, nie mówiąc o tym, że połowa tego co napisałeś jest NO SENSE. Weź się do nauki D:.