Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] 4Story-Postacie

dantheman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam~!!!. Niewiem kim grać w 4story . W metina muciłem wojem tylko praktycznie.I chce wiedzieć kim grać ,odrazu mowie ze niegram kapłanem i czarodziejem .... i zakliniaczem też chyba .Niemam pojęcia zdaje się na was ... :D

Opublikowano

Skoro nie te profesje to polecam łucznika ;) Łatwo się nim gra.

Więcej informacji o postaciach znajdziesz tu:

http://4story.pl/lexicon

lub tu:

http://board.4story.pl/

W lexiconie znajdziesz podstawowe informacje o rasach i profesjach, a na forum (jak znajdziesz odpowiedni dział) możesz przeczytać opinie graczy na ich temat ;) To tyle.

Pozdrawiam uXimbiQ

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Polecam łucznika, najprostsza postać - gdy już będziesz doświadczony - możesz utworzyć nową postać. :)

Informacje || Buildy || Poradniki - znajdziesz tu oraz tu.

misiekg.png

created by duds.

Daj Minusa

Opublikowano

Każdemu gra się inaczej inną postacią; ja zaczynając grać (jeszcze NPC mówiły po niemiecku!) wybrałem woja, łucznika też mam, lecz średnio mi się podoba :P

Nadal gram Wojownikiem.

u7zdc8-2.png

Opublikowano

Mnie kumpel namawiał na łucznika, właśnie pobieram grę, nie wiem jak to jest...

Gra łucznikiem sprawia większą przyjemność niż gra wojem ? I czy lepiej się expi etc... ?

Opublikowano

To zależny jesli chcesz na wojnach wymiatać to graj wojem bo w tedy masz łamacza zbroi i dużo stunów a łucznik to moze łatwiej nim sie expi ale troche gorszy jest na wojnach to zalezy jak kto woli ale osobiście polecam woja B)

Opublikowano

Ja akurat mam łucznika 28 i bardzo dobrze mi się nim gra.Exp nie sprawiał mi problemu.Polecam łucznika :)

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Zdecydowanie RMC :D Nie za łatwa profa ale jesli nie chcesz grać magusiem to lipa :D Ja ogolnie sklaniam sie do maga :) Ale jak tak to RMC :P

Opublikowano

Właśnie kogo bardziej byście polecali, bo mam łuka i mam rmc.

Ale nie wiem kim grać, bo obie postacie mi sie podobają :)

no łukiem mam wyższy lev niż rmc, ale wydaje mi sie zę rmc jest ciekawszą postaciom .

Co wy na to, co wy byście mi zaproponowali ??

Opublikowano

Według mnie łucznikiem gra się trudniej niż wojownikiem, bo ma mało hp i bez eliksirów, przy niektórych stworkach padasz, ale łucznikiem łatwiej się expi.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...