Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: [Hack] - Gordon 1.5.0

Gość Daxer92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo dostałem bana z gordonsys kto mógłby mi napisać maila po angielsku żebym mógł im wysłać i przeprosić że pisałem o gordonie na forum

proszę bo moja znajomość angielskiego jest prawie zerowa..

Opublikowano

@ Up

Moze napiszesz nam co bys chcial im napisac.Ktos na pewno postara sie go przetlumaczyc na j angielski.

Mozesz tez wszystko wrzucic do translatora czego nie polecam poniewaz jest duzo niedociagnięc w tłumaczeniu z polskiego na angielski itp.

Pozdro

Pomogłem ? Daj + A jeśli nie to tez daj to nic nie kosztuje

Opublikowano

mi nie działa czemu jak wchodzę na GSYSloader czyli ten hack i klikam w to co jest w środku to wyskakuje mi błąd you have to start me with admin rights! pomocy !!! a robiłem co pisałaś za pomoc lecą +++

Opublikowano

mi nie działa czemu jak wchodzę na GSYSloader czyli ten hack i klikam w to co jest w środku to wyskakuje mi błąd you have to start me with admin rights! pomocy !!! a robiłem co pisałaś za pomoc lecą +++

czego jeszcze nie rozumiesz ?

jeśli jesteś aż tak nie ogarnięty to powiem Ci że musisz go odpalić z prawami administratora ...

PPM> uruchom jako administrator/ run as admin

Opublikowano

a ten temat od czego jest ?

http://www.mpcforum.pl/topic/197146-invitation-code-gordonsys/

leci raport, na 100% dostaniesz warna

Opublikowano

teraz ide według instrukcji i teraz jak tam pisze wejdź do strony ,Hacks' i pisze kliknij na Gordon CA ale jak ja wchodzę to mi nic takiego nie wyskakuje i co teraz mam zrobić ??

Opublikowano

Kurw* ludzie ...

NIE MA KODÓW I NIE BĘDZIE NA RAZIE !

GORDON WYŁĄCZYŁ KODY I NIC NA TO NIE PORADZIMY - Rejestracja zawieszona !

Walendes - leci raport ...

Opublikowano

Ale wysyłanie kodów nie działa ... mam tam konto to lepiej wiem niż ty.

mafiozo96pl - raport

Opublikowano

nie wiem, gdzie to napisac więc napisze tutaj

Jeśli na moim profilu pisze że nie mam aktualnie żadnych kodów, to znaczy że NIE MAM, więc nie spamic mi na pw, a jak bd miał to na pewno poinformuje

deidara2.png

Opublikowano

nie wiem, gdzie to napisac więc napisze tutaj

Jeśli na moim profilu pisze że nie mam aktualnie żadnych kodów, to znaczy że NIE MAM, więc nie spamic mi na pw, a jak bd miał to na pewno poinformuje

jeśli ktoś wam spamuje to po prostu dodajcie ich do ignorowanych użytkowników, i zablokujcie tylko PW a nie wyświetlanie postów

• Dodaj nową pozycję...