Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czarodziej Vs Kapłan

brutality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam czarodzieja 15 level i w pvp z kapłanem zawsze przegrywam,chciałem się zapytać jak się sprawuję mag przeciwko kaplanowi tak gdzieś na 30 levelu

wtedy jak ma więcej skili ?

Opublikowano

Mam maga 43lvl i kapcia 30 lvl i o wiele lepiej mi się gra Magiem bo ma więcej stunów. Kapeć ma owszem buffki ale wystarczy poprosic kogos o buffki i na magu tez masz ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ZARABIAJ PRZEZ INTERNET KLIK

Opublikowano

no tak a w pvp ten mag jak się sprawuje

To zależy od twoich umiejętności (no i od eq ale to oczywiste).

Ja z magami o podobnym lvl. i EQ bardzo często wygrywam (miałem kapcia 35lvl.) (teraz mam 18lvl.)

To prawda czarodziej ma dużo stunów, ale kapłan na 2 bańki i 2 leczenia. Trzeba mieć taktykę.

Kapłan vs Mag mają równe szanse w PvP lecz (moim zdaniem) kapłan jest lepszy ;)

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Ja mam kapłana 59 lev i jadę równo czarodziei. Mam itemki max +13 - +16.

A co do pvp to zależy jaką rasę wybrałeś.

Polecam Kapci, ponieważ wymiatają na pvp i w pt, no ale w solowym expieniu to kaszanią.

No ale jak już się ruszy z pt, to cale te buffowanie, leczenie i wspomaganie swoich towarzyszy daje wielką satysfakcję.

Pozdrawiam wszystkich fanów Linkin park'a i 4 story!

1365954711-U52460.jpg

Opublikowano

Masz 15 lev ? No właśnie. Na 16 dojdzie Ci stun ,, jaś " to pomoze Ci troche. Ogolem mam maga 18 lev i rozge swiatla +16 no kapcia jade na 3 hity :) Ale na kaplanie 37 lev mialem trudności tylko z RMC. Na kapcia trzeba mieć specjalną taktykę ale ja jeszcze sobie takiej dobrej nie wyrobilem. Jak bede mial yo podam ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiście wole Maga bo ma dobe aoe i dobre stuny a czary lodu ,WYMIATAJA!! :P (kapcie maja malo oslepiaczy i blokow.PS Magowie posiadaja sporo many. xD

Pomoglem? Daj PLUS+

Opublikowano

Jako jeden z lepszych graczy na serverze mogę stwierdzić że mag powinienem pokonać większość kapłanów... Nawet doświadczony kapłan może mieć duże problemy z magiem..gdy kapłan dostanie stuny a nie ma aoe po prostu padnie bo mag go nie puści oczywiście da się pokonać i maga ale jest to bardzo trudne :)

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

W sumie masz rację, pamiętam jak grałem kapłanem to czarodziej głównie dlatego wygrywał ze mną bo na przemian miał stuny Lód i Piekielne płomienie. Czas stunów akurat był taki że jak kończył się lód to rzucał płomienie i w sumie byłem bezwładny..

Chcesz zarobić na własnym cheacie/bocie? Pisz na PM

Cracking, analiza programu/strony, boty (także web), cheaty

kwoh2cmd.png

Opublikowano

grałem kapciem 28 lvl i muszę stwierdzić że exp to coś strasznego... 1 aoe 1 stun i to na 5 sek tylko...porażka tera gram magiem wydaje sie byc fajny choc padam nim w expie czesciej niz kapciem bo leczenia niema :P ale jak sie uda dobrze aoe i stuny rzucić to bajka :P zresztą co to za gra jak sie nigdy nie deda :D. Mogę śmiało powiedzieć że mag jest do expienia a kapłan od uciekania od stworków :D stąd leczenia, boska zachęta i bańka :D a mag to najlepsza postac jaka gralem a bylo ich sporo. Poza magiem moge polecić RMC - kox w pvp w expie dość cienko ale też se radzi

Opublikowano

Co do pvp to zalezy od taktyki jaka sie zastosuje.

Ja na moim kapciu klade czarodziei

max 5 linijek tekstu.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...