Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcieliście Kiedyś Uciec Z Domu ?

Upss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja teraz myślę, czy nie uciec. Jutro starsza idzie na wywiadówkę. Odrazu panie nakablują, że wychodze oknami, pyskuje i wgl.

Mam złe oceny. 2-1. Mam oczywiście 5-4 ale ona odrazu na te 2-1. I kary mi da. Jakaś pizda odbiła mi chłopaka : /.

Oczywiście starsza po wywiadówce. Wyłączaj kompa porozmawiać musimy . Będzie darła ryja na mnie godzinę. Po godzinie przyjdzie i powie ze trudno... Pani z religi pokaze moją ćw. ja mam pustą a zrobili już 1/4... I tak ją to gówno obchodzi czy ja będę w domu czy nie.. Przecież nie będzie musiała ponosić większych kosztów. Zaoszczędzi ...

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Ogarnij się chłopaczku to nie powód żeby z domu uciekać.

Nigdy nie uciekałem z domu ale w najbliższe wakacje mam zamiar zaliczyc małego euro tripa z kumplem :) Bierzemy ze sobą tylko najpotrzebniejsze rzeczy czyli kasę i gumki :D

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Jle mash latq??. ;**<33

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Papa smurf jestem dziewczyną niedorozwoju . Mateq zobacz w profilu ..

@Cinek

To mnie zgwałcą, albo zabiją. Mam to w dupie. Nikt się mną nie przejmie.

­

Opublikowano

Ja kiedyś chciałem uciec z domu jak byłem mały ( haha do dzisiaj mam z tego niezłe wspomnienia ), a co do twojej ucieczki z domu to zacznij się uczyć porządnie, nigdzie nie uciekaj, starsza cie kocha, na ulicy umrzesz albo cie zgwałcą. Sądzę więc że lepiej siedzieć w domu

//Nieregulaminowa sygnatura.

Miyoshi

Opublikowano

Jesteś idiotką + ogarnij hormony.

Idź z matką pogadaj, a nie planujesz "wielką ucieczkę"...

@down

Sram na plecy, nie strasz mnie Mounthainsem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Dziękuję. Ja Cię zaraz dam słonko do Mounthainsa chcesz? .

Mam załamkę w życiu a ty mi nie pomagasz.

@Down

Kolejny który przyszedł nabić posta.

Nikogo nie ma tu kto potrafi wspierać?

Na mpc tylko debile..

­

Opublikowano

Uciekniesz z domu , i gdzie pójdziesz,bez kasy ? Co na dworcu będziesz spać ? Ogarnij się,że masz złe oceny to je popraw i nie będzie problemu.

Opublikowano

go ahead,zabij się.

nie strasz mouthainsem i panujemy nad hormonami słoneczko.

sramy na twoje problemy,mpc to nie samosia a internet to nie miejsce na takie sprawy.

jak jesteś na tyle "inteligętna" żeby uciekać z domu z powodu szkoły to leć,nikt cię przecież nie zatrzyma,bo wszyscy mają cie w dupie.

Opublikowano

Po co emo piszesz na tym forum , jak wiadome że cie tu każdy wyśmieje. Było od razu na samosi napisać :ninja:

@down

Może miałeś na myśli mistrzów , bo na demotach samosi nie widziałem

Opublikowano

Po co emo piszesz na tym forum , jak wiadome że cie tu każdy wyśmieje. Było od razu na samosi napisać :ninja:

Chociaż pożytek z demota by był.

Km5iG.png

Opublikowano

samosia.pl

tam zajebiście rozwiązują takie problemy i wiele innych

moim zdaniem uciekaj, bedziesz miala szacunek ludzi ulicy

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Myślisz, że forum o grach MMO to miejsce na takie wyżalenia?

Znajdź sobie jakieś emo community, będziesz lamentować razem z innymi.

Opublikowano

ja tez mam jutro wywiadowke ale starsza nie idzie po nie powiedzialem sam odbioer oceny :D ale pewnie juz jej nauczycielka zadzwoni wiec moge uciekac z toba :D

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Jesli rly masz 16 lat, nie zaliczasz sie do kategorii "popularny, latwodostepny material budowlany, jakim jest deska" lub "piekne plece z 2 stron" to mozesz uciec do mnie

A tak rly, to ludzie ktorzy mowia ze nie maja nic do stracenia zazwyczaj maja najwiecej ^^

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Ta dyskusja nie ma żadnego sensu, zastanów się nad czym co piszesz i gdzie to piszesz, bo troszkę przesadzasz. Pogadaj z rodzicami, załatw to, a nie twórz spamu na forum :<

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...