Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lock Pvp/Pve Build

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale TUTAJ jest nowe drzewko talentów ;] pod 4.0.1 po za tym jeżeli to ma być uniwersalne to i jedna strona straci dużo i drugi, uniwersalne to będzie każdy w sumie tylko powiedź na co bardziej nastawiony Destru lub Affli wolisz, ja osobiście preferowałem Affli lepszy dmg ;>

na tych nowych talentach nie bardzo się znam więc Ci nie bardzo pomogę, pisz czy to ma być na pewno na 4.0.1

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

http://talent.mmo-champion.com/?warlock#eNNIC8T,,12942

Poleciłbym taki build, z tym że wybierz sobie czy wolisz w drzewko Affli 3 pkty do corruption czy do swojej żywotności w demonology 3 pkty w stamine - 12% staminy, dałem talenty na 80 lvl w sumie nawet zamiast backlasha moglbys dac w Shadowburn, na pvp może nieźle się przydać

userbarwb.png

Opublikowano

Mhym ja bym bardziej preferował locka pod destro a nie pod affi i prawda jest taka, że dmg jakie jest pod destro jest hmmm zajebiście ogromne jeśli chodzi o krytyki... a affi ulepsza bardziej twoje klątwy <_< ale to tylko moje zdanie.

Edit@ masz tu jakiś taki bulid:

To jest ukryta treść, proszę

oczywiście wow-space działa prawidłowo jak coś, następna sprawa to jest to aby mi nikt nie wypominał czemu nie dałem talentu w Molten Skin już mówię cała filozofia locka bod destro jest taka, że ma ubić wroga zanim ten do niego doleci ;) oczywiście nie muszę wspominać o minimum 8k critow z Chaos Bolt, Incinerateczy czego kol wiek innego z dziedziny destro ;) oczywiście ja radził bym tobie sam stworzyć własny bulid talentów przemyśleć karzy rozdany talent co ci się przyda a co nie.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

wiesz, jeżeli walczysz na kooś kto ma 30k hp i 1k resi ponad to krytyki nie wejda po 8k, ba nawet krytyki nie wejda i jak wejda to po 4k ;] a affli powoli go zeżre i uniemożliwi mu dojście do ciebie, bo będzie musiał się ratować przed drainami itd, drain life- najlepsze na pvp ;>

userbarwb.png

Opublikowano

Nie wiem czemu ale strasznie mało lockow pod affi widzę na arenach bardziej biegają w destro :rolleyes: pewnie chcą szybko zakończyć deula, i oczywiście o tych critach co pisałem wcześniej była już mowa na 80 lvl.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png