Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Kolejny Bot V4.0

router

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzięki pomocy jednego z user'ów MPCforum anhelus'a udostępnie wam bota do Shaiya :)....

Oczywiście nie przywłaszczam sobie praw autorskich do tego Bota...

Pobierz:

http://www.speedyshare.com/files/25067198/SSB_V4.0.zip

Scrennshot:

slotconfiguration01.jpg

Scan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=09af421613a1ff4cdefca9f2a68d82dcaa1ed24df32a41736170b0a3181a1f2d-1275832625

Obsługa bota jest w Screensho'cie....Potwierdzam wam działanie tego bota , lecz namieszał mi coś w kompie po sprawdzeniu go poraz 2 i musiałem kompa resetować 8S ...Ustawienie jego opcji nie jest trudne napewno dacie rade sami a jeżeli ktoś by chciał dodać opis do ustawień bota niech mi napisze ja go umieszcze i podpiszę kto go napisał B) ...

Życzę miłej gry Router

Opublikowano

Z tego co widzę to jest w auto it więc lipnie ale przetestuję jutro +

@edit

E no z tego co widzę opcje niezłe zostawię parę raz postacie i zobaczymy co potrafi i ile się zarobi :D Tylko o co chodzi z tym Loot Times?

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

Opublikowano

Bot działa na pl fakt trochę " krzywo" chodzi ale działa :D wbic 42+ i na lapisy puszczac go można bo po jednym mobie spokojnie ubija tylko skille mu słabo działają ;/

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ten bot jest jak dla mnie lipny, może dlatego że nie umiem nim się w pełni posługiwać, czy ktoś napisze jakąś instrukcję jak zrobić żeby to działało, puściłem na tankerze (żeby nie dedał) no i walnie od czasu do czasu potworka a potem łazi i łazi, jak zabije jednego to czeka z 30 sek zanim drugiego zacznie bić, no i nie wiem dokładnie jak ustawić te wszystkie opcje bo to chaotycznie zrobione i opisane na screenie obok pola gdzie mam coś wpisac np jest napisane slot 1 i nie wiem o co chodzi! Kto pomoże.

ANIMA LIBERA! :P

sadass.png

CAUSE I AM HIGH

JUŻ W NIC NIE GRAM I NIE ODPISUJE, ELO

:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mam mały problem z botem. Otóż po zabiciu jednego moba postać siada, mimo że ma całe HP. Byłbym bardzo wdzięczny jeśli ktoś powiedział mi jak rozwiązać ten błąd.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...