Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini Exp Hack !

MrGordon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Witam USERZY MPC FORUM

Dzis zaprezentuje wam mini exp hack ktory

nie jest platny jak EM2 ale mamy go

za darmo i ile chcemy !

No wiec zaczynajmy:

1.Pobieramy to :

http://www.speedyshare.com/files/25066048/ExP_Up_BY_Mr_Gordon.rar

Skan: Plik wazy 90 mb wiec nie da sie zeskanowac (CZYSTY)

2.Po spatchowaniu Metin2_PL instalujemy w folderze tego metina Moda ktory jest wgrany w pliczku:)

3.Wklejamy 2 pliki PC do folderu pack z metinem.

4.Nastepnie robimy sobie obejscie (PPM na pulpicie > Nowy > Dokument Tekstowy | W Notatniku piszemy " metin2client.bin "

i bierzemy Zapisz Jako > nazwe piszemy metin2.bat i pod tym zmieniamy na Wszystkie pliki ...

5.Na pulpicie pokaze sie plik metin2 ktory wklejamy do folderu z modem i z plikami PC.

6.Wchodzimy do metka przez obejscie!

7.Stawiamy woja/sure bo tylko na to dziala PC bo PC2 nie znalazlem.

8.Gdy mamy dobre miejsce wpisujemy na czacie /autopot i ustawiamy od ilu % ma pocic.

9.Wpisujemy na czacie /pickup i sam bedzie drop podnosil ( Trzeba co iles czasu wchodzic i wywalac zbedny drop)

To na tyle :) milej pracy z botem ; d

PS. ciagle szukam bota co by sam poszedl i sprzedal szmalc oraz kupil poty :) jezeli macie takie cos to piszcie w tym temacie

PS 2. Nie pisac programow typu EM2 :)

Hack ma za zadanie expic za nas tzn : On stoi nie rusza sie a moby obok cb dedaja :) same tez do cb podbiegaja :) to cos takiego jak waiter hack :)

POMOGLEM ?? DAJ + :)

Hmmm ...

Metin2PL:

Server:Exandros

Level:65 i ciagle rosnie :D

Profesja:BODY

EQ:PRO xD

KLASA:WOJOWNIK !

M

ME

MET

METI

METIN

METIN2 48d493841d104133bc7334e814be0960.0.gif

METIN

METI

MET

ME

M

087c05af11934965acde9e71b9f6a2e8.0.gif

Opublikowano

Działa Jesteś KoX !!!!

Niezłego masz neta ze w 5 minut 90 MB :)

Autor@

10 minut na linki w code

oraz prosze o dokładniejsze opisanie zasad dzialania / funkcji :)

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

to nie jest przypadkiem ten dmg hack co zabija automatycznie moby które stoją tuż przy nas? wnioskuję to po wadze pliku, ostatnim zdaniu i tym że wkleja się 2 pliki PC

@Wait hack a nie dmg hack, właśnie nie mogłem sobie tej nazwy przypomnieć, dzięki Sh4ke�

reflink - zakaz umieszczania

Opublikowano

z opisu wnioskuje że te czysty Wait Hack więc nie wiem co tam dodałes po 2 wszystkie opcje typu picie potkow sa w KM modzie wiec .....

Opublikowano

No typowo ;p to wait hack od 100pro lub sam zwiekszyles radius(zasieg) i jak niby ma on miec funkcje autopot? trzeba zainstalowac pierw kamera (sorki niezalowazylem ze jest w 2 linijce o modzie ale nawet jesli to jest skopiowany poradnik od usera 100Pro i to niejest exp bot tylko sposob na expienie ..)

Opublikowano

Skopiowane ode mnie -.-

:

http://www.mpcforum.pl/topic/234185-tutdobry-sposob-na-expienie/page__p__1592968#entry1592968

Pozdro i sprubój coś swojego zrobić...

Ja bym mu wlepił warna -.-

@Down.. Chyba GZ za skopiowanie mini-tuta -.- ehh... ;(

Apsik

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh, gdybym był modem to bym nie warnował tylko banował takich typów... Może napiszesz, że skopiowałeś od 100ProYT2 lub ode mnie Wait Hacka ?? I naucz się pisać, bo to nie jest Waiter tylko Wait Hack... Btw. jaki exp hack ? To jest Wait Hack... Hmm chyba, ze można tu pomyśleć, ze sam zrobiłeś w co chyba wątpię ^,^

KONTO NIEUŻYWANE !!!

MOJE NOWE KONTO TO TrueFaith

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...