Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uczynek Energy'Ego A Napis Na Dole Strony.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Od razu chciałbym przeprosić, jeśli to nie ten dział, gdyż nie wiedziałem gdzie mogę wrzucić takowe "znalezisko". Chciałbym zwrócić uwagę na pewien fakt. Otóż na "nieszczęście" przeglądałem sobie forum "bany". Zainteresował mnie temat o nazwie "11 Multi acc". Wszedłem zobaczyć, komu się chciało robić 11 kont. I zobaczyłem TO:

ibgosm.jpg

I tutaj mam pytanie do enegry'ego: czy właściciel kont udzielił ci zgody na publikację jego adresu ip? Zgodnie z tym:

To jest ukryta treść, proszę

Złamałeś prawo o ochronie danych osobowych. Osobiście nic do Ciebie nie mam, tylko modlę się, żeby gdybym dostał bana, to żeby takie coś nie pojawiło się w "moim" temacie. I chciałbym pozdrowić Schittsetta, bo wiem, że on się tutaj wypowie :D

TheFaker lubi to
57199140501148694665.png

Opublikowano

No jak nie będziesz zakładał nowych kont żeby reklamować jakiś syf xD. Poza tym ja i tak jestem exmodem, swoje odsłużyłem już ;). A prawo mi totalnie wisi, bo policja ma lepsze rzeczy do roboty jak ściganie morderców, złodziei i gwałcicieli a nie zajmowanie się płaczącym dzieckiem który sam sobie w dodatku winny jest.

2006-2010

Opublikowano

Gdybyś jednak przypadkiem zrobił coś np. dziecku bogatego prawnika, któremu się po prostu nudzi (mam takich znajomych), to możesz mieć problemy.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

To nie to co on zrobił jest niepoprawne, tylko ta notka na dole

Adresy e-mail oraz IP nie są szyfrowane w bazie, a są widoczne już dla Moderatorów

Racja, powinnien był ukryć adresy IP, ale ta wiadomość na dole jest niepoprawna :P

Opublikowano

#enerdżi

policja szuka tego czego nie powinna, za rogiem okradają sklep przystawiając dziewiątkę do łba, a oni będą dręczyć, że mały piesek kagańca nie posiada.

Merkon lubi to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...